10.06.2021
O calugarita a cheltuit la jocurile de noroc banii scolii pe care o conducea

O calugarita din California, in varsta de 79 de ani, a crezut ca a dat peste norocul vietii ei, dupa ce a reusit sa fure, timp de mai multi ani, peste 800.000 de dolari din contul unei scoli. Si de parca nu era de ajuns, aceasta a decis sa ii cheltuie la jocurile de noroc, ca poate ii inmulteste.

Mary Margaret Kreuper, o calugarita din California, risca o pedeapsa de 40 de ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a furat peste 800.000 de dolari din fondurile unei scoli catolice. Aceasta este acuzata de frauda cu fonduri federale si spalare de bani, potrivit Agerpres.

Timp de 10 ani, calugarita a delapitat fondurile Scolii Catolice St. James unde chiar ea era directoare. Aceasta a recunoscut ca a cheltuit suma uriasa la jocuri de noroc, pentru plata unor facturi care nu aveau legatura cu scoala si, probabil, multe altele. 

Pentru a pacali administratia unitatii, Mary Margaret Kreuper a recunoscut ca a falsificat rapoarte lunare si anuale, pentru a nu fi observata lipsa banilor care ii ajungeau in buzunar. 

Citeste si :  Balenciaga a creat o pereche de crocsi cu toc. Cat costa perechea de pantofi atipica

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie