07.03.2023
O bloggerita de la noi si-a surprins fostul iubit de ziua lui de nastere cu un tort pe care scria: „Happy Bithday my ex boyfriend”- FOTO

Nicolina Bucataru nu tine ura pe fostul sau iubit, astfel, bloggerita i-a facut o surpriza de ziua lui si i-a trimis un tort cu o inscriptie pe el.

Bloggerita mai tine legatura cu fostul iubit, cei doi au o relatie destul de prietenoasa, iar de ziua fostului iubit i-a facut o surpriza si i-a trimis un tort cu inscriptia „Happy Bithday my ex boyfriend”.

Fostul ei iubit a postat si el pe pagina sa de Instagram o poveste in care ii multumeste, iar Nicolina a raspuns: „Sa fii sanatos Sorine. Vine 8 martie”.

Internautii insa nu au evitat sa ii raspunda Nicolinei in privat, insa s-au divizat in doua categorii cei care i-au sustinut ideea, dar si cei care au criticat ideea bloggeritei.

Nicolina Bucataru este o bloggerita din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 80 mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta datorita relatiei pe care a avut-o acum cativa ani cu interpretul Mark Stam.

Articole din aceeasi categorie