24.06.2020
Nu s-a mai auzit nimic despre el. Cum a fost surpins de fotografi Taylor Lautner, cunoscut ca Jacob Black din „Twilight”

Taylor Lautner este cunoscut in intreaga lume datorita rolului lui Jacob Black, pe care l-a interpretat in seriaTwilight. In momentul lansarii celebrei productii, Taylor se bucura de simpatia si aprecierea fanilor, desi rolul sau era unul secundar. 

Datorita fizicului sau impresionant, Taylor Lautner a castigat milioane de fane in intreaga lume, insa in prezent actorul si-a mai pierdut din faima si a intrat intr-un con de umbra. 

Din anul 2018, Taylor nu a mai jucat in nicio productie cinematografica, ultimul proiect in care a fost implicat fiind in serialul "Cuckoo", acolo unde a interpretat rolul personajului Dale.  

Cel mai recent film in care Taylor Lautner a avut rolul principal a fost "Run the Tide", o productie lansata in anul 2016 si notata cu 5.2 pe IMDb.

In varsta de 28 de ani, Taylor a fost surprins recent de paparazzi pe strazile din Los Angeles. Actorul putea trece neobservat in tinuta lejera pe care a purtat-o, mai ales ca masca de protectie, ochelarii de soare si sapca l-au facut aproape imposibil de recunoscut. 

Fotografii l-au pozat in compania iubitei sale, Tay Dome, in timp ce actorul a servit masa si s-a relaxat la un restaurant.

Tay Dome si Taylor Lautner formeaza un cuplu din anul 2018, atunci cand au aparut impreuna la o petrecere de Halloween. Tanara este asistenta medicala si are si un cont de Instagram destul de popular, urmarit de peste 100 000 de persoane.

Surse foto: Google.com, Instagram

Articole din aceeasi categorie