08.10.2019
Noul iubit al lui Miley Cyrus - mare crai la Hollywood: cu ce supervedete a fost cuplat
Miley Cyrus sare de la un partener la altul dupa despartirea de sotul sau, Liam Hemsworth. Dupa o relatie pasagera cu Kaitlynn Carter, careia i-a pus capat in urma cu doar doua saptamani, Miley isi incearca din nou norocul in dragoste.

Tabloidele au surprins-o deja sarutand un nou barbat. Aparent, are o slabiciune pentru australieni. Ca si Liam Hemsworth, noul iubit al lui Miley Cyrus este de origine australiana. Si da, este tot din lumea showbizului, iar asemanarile nu se opresc aici. Ca si Liam, Cody Simpson, caci despre el este vorba, are un trup impresionant. 

In varsta de 22 de ani, Cody Simpson este student la Universitatea din California de Sud, acolo unde face parte din echipa de inot a institutiei. Paparazii l-au surprins pe Cody la antrenamente, iar tanarul arata impresionant: ca un inotator profesionist.

Cody este un adevarat crai printre tinerele de la Hollywood. Aflat in industria muzicala si a filmului inca din adolescenta, acesta a avut pana acum de o serie de iubite celebre. Printre ele se numara Kylie Jenner si Gigi Hadid.

Desi Miley si Cody se cunosc de foarte multi ani, artistul a intarit suspiciunile ca intre ei nu e doar o relatie amicala dupa ce a postat pe Instagram o imagine cu ei doi la micul dejun.

Miley, care a fost casatorita mai putin de 8 luni cu actorul Liam Hemsworth, considera ca oamenii nu cunosc in detaliu viata privata a unei celebritati.  

„Stiu ca publicul simte ca a investit in relatia mea din trecut, pentru ca au simtit ca au vazut prin ea inca de la inceput. Cred ca de aceea oamenii s-au simtit intotdeauna atat de indreptatiti asupra vietii mele si cum o traiesc eu, deoarece m-au privit crescand. Dar acum am crescut si fac alegeri ca un adult care stie adevarul/detaliile/realitatea. Oamenii stiu doar ceea ce vad pe Internet.”, a reactionat Miley Cyrus.

Sursa foto: perfecte.ro

Articole din aceeasi categorie