24.01.2023
North si-a cunoscut mama vitrega. Kanye West si-a luat fiica de noua ani la o cina impreuna cu actuala sotie

North West, fiica lui Kim Kardashian si a rapperului Kanye West, in varsta de noua ani, si-a cunoscut mama vitrega, dupa ce artistul s-a casatorit cu Bianca Censori-West, la doua luni dupa divortul de vedeta din „Kardashians”.

Cantaretul si pustoaica, impreuna cu designer-ul de la compania Yeezy, in varsta de 27 de ani, au luat cina duminica la Nobu din Malibu, California. North nu a fost singura, ci insotita de o prietena, in timp ce bodyguarzii ei au condus-o pana la intrarea restaurantului unde o astepta tatal ei.

Cum s-a fotografiat Delia in vacanta. Imaginile i-au surprins pe fanii artistei - FOTO

Noua mama vitrega a lui North a purtat o jacheta din piele, supradimensionata, pe care a asortat-o cu o pereche de colanti negri si cizme cu toc pana la genunchi, acoperite cu blana. In acelasi timp, Kanye a purtat o jacheta verde si o pereche de pantaloni cargo negri. North a ajuns la restaurant purtand un hanorac negru supradimensionat si blugi negri rupti, avand parul aranjat in codite impletite.

Rapperul s-a casatorit in mare secret, la doar doua luni dupa ce s-a pronuntat divortul de Kim Kardashian. Kanye si Bianca au fost pozati cu verighete pe degete, dupa ceremonia secreta, ca un simbol al comuniunii lor si al  angajamentului pe care si l-au luat unul fata de celalalt. Deocamdata, cei doi nu au completat si actele care sa-i arate casatoriti si in fata legii, anunta TMZ.

Fotografii i-au si surprins pe cei doi in timp ce luau pranzul. Blonda, cu parul scurt, Bianca a fost pana de curand copia la indigo a lui Kim Kardashian. Aceasta a purtat mult timp parul lung, brunet si drept, la fel ca fosta lui Kanye. Mai mult, are aceleasi forme voluptoase care au propulsat-o pe Kim in lumea celebritatii.

Cum arata cel mai luxos hotel din lume, unde a cantat Beyonce. Oaspetii se spala pe dinti cu periute de aur

Nu este clar de cat timp se intalnesc cei doi, insa Bianca s-a alaturat companiei Yeezy a lui Kanye in noiembrie 2020. Potrivit profilului sau de pe LinkedIn, ea a obtinut o diploma de licenta si un master in arhitectura la Universitatea din Melbourne. Ulterior, aceasta a lucrat pentru o firma numita Toscano Architects si a fost consultant de design pentru un brand numita Kolektiv.

Articole din aceeasi categorie