11.10.2019
Noi dezvaluiri intime din viata lui Demi Moore! A facut sex cu un actor chiar in noaptea dinaintea nuntii ei
De aproximativ o luna, de cand a lansat cartea biografica „Inside Out”, Demi Moore este in centrul atentiei, ca urmare a dezvaluirilor incredibile din propria intimitate.

Dupa ce a recunoscut ca a facut sex in trei, ca a consumat droguri si alcool, ca a pierdut o sarcina si ca a fost violata dupa ce mama ei a vandut-o unui barbat contra sumei de 500 de dolari, acum s-a aflat un nou lucru incredibil din trecutul celebrei actrite.

Actorul Paul Carafotes a acordat un interviu in Daily Mail, dezvaluind ca, inainte ca Demi Moore sa se casatoreasca cu Freddy Moore, aceasta i-a cerut sa faca sex cu el. Si totul se intampla doar cu cateva ore inainte de nunta!

Imagini pentru demi moore

Paul Carafotes a povestit ca el si Demi Moore erau amanti si ca, in noaptea dinaintea nuntii ei, actrita a actionat ca o nebuna, intrand peste el in casa si spunandu-i ca isi doreste foarte mult sa faca sex. „Demi era pe atunci o fata draguta de 18 ani. Era incredibila in pat si era greu sa-i rezisti. Noaptea aceea este de departe cea mai de neuitat pentru mine”, a spus actorul.

Aventura a fost recunoscuta si de Demi Moore chiar in cartea ei: „Cu o noapte inainte de a ma marita, in loc sa exersez juramintele de a doua zi, am sunat un tip pe care l-am cunoscut in platoul de filmare. Am fugit de la petrecerea burlacitelor si m-am dus in apartamentul lui”.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie