28.05.2024
Nina Crețu a primit o declarație romantică de la un admirator misterios: „Mesajul meu, nu este doar o simplă dedicație de dragoste, ci...” - FOTO

Recent, Nina Crețu a fost surprinsă cu un mesaj romantic de la un admirator anonim. Meajul plin de admirație a fost trimis prin intermediul rețelelor sociale și a reușit să capteze atenția bloggeriței.

După ce în urmă cu câteva luni, Nina Crețu a anunțat despărțirea de Renato Usatîi într-un interviu la o emisiune TV. Tânăra a anunțat atunci că: „Domnul Usatîi lucrează intens, dar recent relația noastră a luat o întorsătură”.

Acum aceasta a primit un mesaj romantic de la un admirator misterios, acesta ia spus că a văzut la viața sa multe femei frumoase, dar Nina le-a întrecut pe toate.

Admiratorul a mai scris: „Sper că n-am exagerat cu nimic și totul este aadevărat. Mesajul meu, nu este doar o simplă declarație de dragoste, ci Adevărul, iar azi am avut plăcerea să ți-l transmit”, mai mult de atât acesta ar fi încâtat să comunice cu frumoasa bloggeriță.

Nina Crețu a răspuns public acestui mesaj, împăttășindu-l cu fanii ei pe Instagram: „Iată așa mesaj...”.

Nina Crețu are 23 de ani și e bloggeriță. Aceasta are o comunitate de 249 de mii de urmăritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie