15.01.2021
Nicole Scherzinger isi etaleaza trupul fara cusur in ipostaze provocatoare! Cat de sexy este artista la 42 de ani

Are 42 de ani, dar arata senzational! Nicole Scherzinger a facut spectacol la plaja, dar si pe Instagram, unde a postat cateva fotografii din vacanta sa exotica. Artista se bucura de soare in insululele Turks&Caicos, alaturi de iubitul ei, fostul rugbist Thom Evans. 

Citeste si :  Divort pe ZOOM! Pandemia le-a dat peste cap planurile de a rupe relatia mai inainte. Celebrul cuplu care oficial s-a destramat: „Imi pare foarte rau, incerc sa ma conectez de la doua computere. Nu inteleg ce se intampla"

Nicole Scherzinger pare sa-si fi gasit fericirea in bratele musculoase ale lui Thom Evans. Sportivul de 35 de ani o rasfata cat e ziua de lunga si o plimba doar prin destinatii exotice. 

Fosta solista a trupei Pussycat Dolls a postat cateva fotografii pe Instagram din vacanta, iar internautii au asaltat-o cu inimioare si complimente. 

„Wow, esti atat de sexy!”, „Cel mai hot cuplu al anului”, „Este ilegal sa arati asa” sau „Arati fenomenal” – sunt doar cateva dintre sutele de mesaje postate de admiratorii brunetei. 

In imaginile postate pe contul de socializare, Nicole pozeaza in ipostaze provocatoare si isi etaleaza trupul fara cusur. Costumele minuscule de baie pe care le poarta abia ii acopera partile intime spre incantarea admiratorilor. Bruneta s-a pozat pe plaja si cu iubitul ei, care sta destul de bine la capitolul muschi. 

Nicole Scherzinger si Thom Evans formeaza un cuplu de un an de zile si si-au facut debutul pe covorul rosu la Globurile de Aur din 2020. Ei s-au cunoscut la „X Factor Celebrity”, in 2019, cand fostul sportiv a demonstrat ca e talentat si la muzica. Cantareata are rol de jurat in show-ul de talente. Bruneta, care in trecut s-a iubit cu pilotul Lewis Hamilton si tenismenul Grigor Dimitrov, ii face deseori declaratii de dragoste lui Thom pe contul de socializare. 

„Aniversare fericita, iubitul meu. Cine ar fi crezut ca intreaga mea lume se va schimba in urma cu un an. Esti raspunsul la toate rugaciunile mele. Te iubesc atat de mult”, a scris Nicole, in noiembrie, pe Instagram, in ziua in care cei doi au aniversat un an de relatie.

Citeste si :  Parametri de model! Topul celor mai inalte interprete din Republica Moldova

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie