08.04.2021
„Nici Dragusanu nu o arde in felul asta.” Fanii, innebuniti de miscarile pe care Loredana Groza le face la sala - VIDEO

Cine a vazut ultimele miscari de la sala ale Loredanei Groza si-a zis, probabil, „mai bine nu”. Mai bine nu le facea publice.

Citeste si :  La nunta fiului sau, o femeie a realizat ca mireasa este propria fiica, care „murise” cu 20 de ani in urma

Loredana Groza socheaza din nou si le deschide fanilor apetitul pentru „vorbe de ocara”. Cei care o urmaresc in mediul online au taxat-o pentru felul in care se antreneaza la sala, unii considerandu-se deranjati de miscarile lascive pe care le face.

Vai de capu’ satului, in ce pozitii te pui!”, a comentat o admiratoare de pe Instagram cand a vazut clipul.

„Ai inebunit de tot cu pandemia asta”, a comentat altcineva, in timp ce alta urmaritoare era preocupata de felul in care e executat exercitiul:

 Asa se face exercitiul respectiv? Nu pare natural..”

Artista a primit comentarii acide si de la barbati, insa unele sunt de-a dreptul badarane ca sa merite a fi reproduse aici.

„S-a terminat :)))))) Nici Dragusanu nu o arde in felul asta. Deloc lasciv, deloc intentionate si cu scop bine definit toate aceste postari. Ca orice persoana aflata la 50 de ani”, a scris un fan.

Loredana e extrem de activa si are un regim de viata extrem de diciplinat. Pentru a dobandi formele pe care le doreste, vedeta apeleaza la sport si se abtine de la dulciuri. 

In ciuda eforturilor sale, care dau roade, artista e suspectata de fani ca apeleaza la Photoshop in multe dintre fotografiile pe care le posteaza pe retelele sociale.

Citeste si :  7,5 metri lungimea! Femeia cu cele mai lungi unghii din lume, le-a taiat pentru prima data in 30 de ani 

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie