13.05.2024
Natalia Gordienko spune lucrurilor pe nume! Ce crede despre prietenia dintre femei: „Nu trebuie să ai așteptări de la un om, pentru că...” - VIDEO

Cu bronzul deja făcut și aventuri adunate, Natalia Gordienko este gata pentru vară. Cu ce noutăți a venit de această dată interpreta în platoul emisiunii O Seară Perfectă.

Recent, Natalia Gordienko a lansat un nou single, în colaborare cu două vedete din Rusia. Este vorba despre actrița Anna Khilkevich și fosta membră a trupei „Блестящие”, Julia Kovalchuk.


Iar în videoclipul piesei sunt descrise toate etapele unei prietenii. Anișoara a privit împreună cu Natalia videoclipul, iar la final i-a adresat întrebarea:„Tu crezi între prietenia dintre femei, ai tu o prietenă adevărată?”, iar Natalia a dezvăluit:

„Sincer, eu cred totuși și în prietenie și în dragoste, dar din păcate eu știu cazuri și cazuri. Nu trebuie să ai așteptări de la un om, pentru că nu poate un om să se comporte cum te comporți și tu cu el. Am avut și eu prietene care m-au trădat și situații foarte urâte”.

Natalia Gordienko este cântăreață și dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, împreună cu Arsenium și la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reușit să se califice în finală.

Articole din aceeasi categorie