28.01.2021
Natalia Gordienko ne va reprezenta tara la Eurovision 2021 cu piesa „Prison”. Care a fost parcursul interpretei si cum a ajuns sa lucreze alaturi de Filip Kirkorov

Dupa ce Natalia Gordienko s-a bucurat ca a castigat preselectia nationala pentru a ne reprezenta tara la Eurovision 2020, a venit pandemia si concursul a fost anulat. In acest an, insa, organizatorii concursului au hotarat ca ea sa fie de neinlocuit si sa plece la Rotterdam cu piesa „Prison”.

Eurovision 2021 se va desfasura intre 18 si 22 mai, iar Republica Moldova va evolua in cea de-a doua semifinala, care va avea loc pe 20 mai 2021.

Aceasta nu este prima experienta a Nataliei Gordienko la Eurovision. La 20 mai 2006, artista a reprezentat Moldova alaturi de Arsenium si Connect-R cu piesa Loca, plasandu-se pe locul 20.

In 2005, Natalia era membra trupei Millenium, iar un an mai tarziu, a castigat la „Slaveanskii Bazar” si a devenit cea mai faimoasa cantareata din tara.

Natalia Gordienko a pozat goala! Cat de spectaculos apare artista

In 2007, a primit Marele Premiu la competitia „New Wave” de la Iurmala, apoi ne-a reprezentat tara la Campionatele Mondiale de Arte Performante din Los Angeles, unde a castigat medalia de aur la categoria „Voce”. In plus, Nataliei i s-a conferit titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

Interpreta a inregistrat trei albume solo si a prezentat duete cu consacrati artisti moldoveni, europeni si rusi precum Irakli Pirtskhalava, Mohombi si CRBL. Mai mult, videoclipurile ei au fost filmate de celebri regizori din Ucraina, Rusia si Romania, care au peste un milion de vizualizari pe YouTube. A colaborat in cele din urma cu una dintre cele mai mari case romanesti, Fly Records.

Natalia Gordienko, alaturi de Kirkorov, Jasmin si alte vedete din Rusia. „O seara minunata cu prietenii”

Natalia a sustinut doua concerte solo la Palatul National. 

De asemenea, este gazda unei emisiuni TV din Moldova, dar si DJ. In cadrul selectiei nationale din Republica Moldova in februarie 2020, atat juriul, cat si telespectatorii au ales-o unanim pe Natalia Gordienko ca reprezentanta a Moldovei la Concursul Eurovision 2020 cu piesa Prison.

Pe toata durata concursului, Natalia a fost sustinuta de celebrul artist rus - Filip Kirkorov. Cu aceasta ocazie, artista a fost criticata atunci pentru faptul ca ar fi castigat datorita sustinerii lui Kirkorov si a ex-Presedintelui Igor Dodon.

Natalia Gordienko - proiect grandios in Rusia alaturi de Kirkorov. „Multumesc pentru ca crezi in puterile mele si ma sustii in tot!”

Artista in varsta de 33 de ani are un baietel pe nume Cristian, alaturi de care petrece mult timp atat la Chisinau, cat si la Moscova. Aceasta a lansat chiar si o piesa despre fiul ei, in videoclipul careia apare si Cristi.

Are aproape trei ani, dar a gustat inghetata prima data la filmarile videoclipului mamei sale. De ce ii interzice Natalia Gordienko, fiului sau sa manance dulciuri

Sursa foto: Google.com, Instagram

Articole din aceeasi categorie