31.07.2020
Natalia Gordienko a vorbit in premiera despre despartirea dureroasa prin care a trecut. „Ai ramas complet singura intr-o lume uriasa si numai copilul tau iubit te salveaza de prostii.”

Tanara artista a publicat pe pagina sa de Instagram, o noua fotografie din vacanta. Pe langa aceasta, Natalia le-a vorbit urmaritorilor sai si despre un moment dificil din viata sa - o relatie ce s-a incheiat trist pentru ea.

Citeste si :  Cum e sa calatoresti cu un copil mic? Natalia Gordienko: „Am luat cu noi doua valize mari si jumatate dintre ele apartin fiului meu.”

Intr-un costum de baie rosu, cu un ten sarutat de soare si niste ochelari pe ochi, Gordienko sta mandra pe un iaht alb. Femeia a dorit sa le arate fanilor sai ca pe langa sporturile nautice pe care le-a incercat: windsurfing si ski pe apa, a mai mers si cu barca in largul marii.

In descrierea fotografiei impresionante, blondina a notat si un text emotionant, in care le-a dezvaluit internautilor cateva detalii despre despartirea prin care a trecut. Aceasta si-a asociat viata cu o barca purtata de valuri.

„Viata mea este o lupta constanta cu fluxul. Uneori se pare ca merg cu toate puterile, iar barca mea sta pe loc. Sunt deja obosita, renunt, dar apoi vantul sufla panzele... Nimeni nu stie cat timp ne este alocat sa navigam, cat de dificila va fi calea noastra si cate aisberguri vom intalni pe drumul nostru'', a inceput cantareata.

Apoi fosta participanta la Eurovision 2020 a adaugat cateva ganduri despre femeile care devin mame si raman singure, inspirandu-se din experienta cantaretei ucraniene - Anna Sedokova: „Recent am auzit vestea ca Anna Sedokova se casatoreste. Apoi mi-am amintit despre corabii... Nu sunt o fana a creatiei Anei, dar o admir ca pe o femeie. A nascut trei copii, isi construieste o cariera si acum si-a gasit fericirea. Aici nava ei navigheaza impotriva valului, luptand cu mult curaj pentru dragoste, copii si pentru ea insasi. O furtuna face ravagii si cabina lor este calda si uscata.”

Natalia a tinut sa adauge ca: „Multe femei frumoase, dupa nasterea unui copil, se tem ca nu vor mai fi dorite si dedica mult mai putin timp pentru ele. Mai ales, cand viata le creeaza probleme sub forma de despartire de o persoana iubita. Anna a avut asta de trei ori: trei barbati diferiti, cu care s-a despartit la scurt timp dupa nasterea copiilor. Stiu si eu cum se simte. Acest sentiment de devastare completa, respingere si cand nu stii cum sa traiesti. Ai ramas complet singura intr-o lume uriasa si numai copilul tau iubit te salveaza de prostii.”

Spre final, Gordienko a scris si un mesaj motivational, dedicat doamnelor de toate varstele: „Vreau sa spun: da, esti capitanul navei tale intr-un costum de baie frumos si cu un zambet pe fata. Esti frumoasa si totul va functiona pentru tine! Doar nu renunta. Crede-ma, ai fost deja invatata cum sa conduci aceasta masina. Indrumarea este in interiorul tau, in inima ta si intr-un suflet uimitor. Este timpul sa va porniti in cea mai uimitoare calatorie a vietii voastre! Doar fiti rabdatoare.''

Urmaritorii artistei nu au trecut cu privirea noua postare a ei si i-au lasat zeci de mesaje si comentarii. Unii au apreciat textul notat de Gordienko, iar altii - silueta acesteia. „Natalia, sunteti foarte buna la inima si sentimentala.”, „Sunteti superba nu doar in exterior, dar si in interior'', au scris cateva fane, iar altele au mentionat ca ea arata bine in aceasta poza: „Extraordinara” si „Esti tare minunata”.

Postarea emotionanta vedetei a fost apreciata de mai mult de 1500 de persoane.

Citeste si :  Sexy, bronzata si in cautarea unor noi aventuri. Iata cum se odihneste Natalia Gordienko in vacanta sa de vis

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie