16.03.2023
Naomi Campbell, acuzata ca si-a editat fotografiile de pe Instagram: „Cel mai prost Photoshop realizat vreodata”

Naomi Campbell este in centrul atentiei in ultima perioada, dupa ce fanii au acuzat-o pe vedeta ca si-a editat fotografiile de pe contul de Instagram intr-un mod care a distorsionat realitate. Internautii au observat diferentele izbitoare dintre fotografiile de pe covorul rosu, realizate cu supermodelul si pozele pe care aceasta le-a publicat pe platforma de socializare. 

La inceputul saptamanii, Naomi Campbelli a participat la gala premiilor Oscar, fiind prezenta si la petrecerea Vanity Fair, acolo unde a fost pozata din toate unghiurile de fotoreporteri. Imagini au aparut pe mai multe agentii media, cat si pe site-urile de stiri mondene. In acelasi timp, modelul international a postat si ea aceleasi fotografii pe contul sau de Instagram, insa fanii au vazut ca este o diferenta uriasa intre fotografiile realizate de fotografi si cele postate de Naomi pe rețelele sociale.

 Utilizatorii au acuzat-o pe vedeta ca „si-a micsorat prea mult capul si si-a retusat maxilarul”, sustinand ca „este cel mai prost Photoshop realizat vreodata”.

„Maxilarul ei arata mai bine in pozele needitate”, „Ea este deja perfecta. Nu inteleg de ce isi editeaza pozele. E inutil”, „Te rog, sterge prima fotografie. Arati mai bine fara Photoshop”, „E cel mai prost Photoshop realizat vreodata”, „De ce faci asta? Normalizeaza imbatranirea!”, sunt doar cateva din comentariile pe care Naomi Campbell le-a primit la ultima sa postare. 

Articole din aceeasi categorie