18.05.2020
Naomi Campbel a iesit iar in public imbracata in combinezon de protectie dedicat personalului medical din linia intai. Fanilor nu le-a placut

Naomi Campbell a intrat din nou in gura fanilor dupa ce a tinut mortis sa posteze pe retelele sociale inca o fotografie controversata.

Modelul de 49 de ani si-a facut un selfie care a inflamat spiritele in mediul online. In weekend, Naomi a calatorit cu avionul, in ciuda propriilor recomandari adresate fanilor de a sta in case.

Naomi, unde te muti? Ne-ai cerut tuturor sa stam in case, nu?”, a comentat un fan pe Instagram. 

Admiratorii ei au comentat intens si pe marginea outfit-ului ales pentru acea calatorie, desprins parca din filmele de la Hollywood care abordeaza tema infectarii in masa a locuitorilor planetei.

Esti, cumva, pe metamfetamina?”, a fost reactia acida a unui admirator cand a vazut ce costum de protectie a imbracat modelul. 


Nu e prima data cand Naomi iese in public imbracata in combinezon de protectie dedicat personalului medical din linia intai. La inceputul lunii martie, cand autoritatile americane nu instituisera carantina, Naomi a purtat un combinezon similar pe aeroportul din Los Angeles, in drumul ei spre New York.


Vedeta a reactionat la comentariile acide ale fanilor ei, explicand ca nu poarta acest costum pentru a se amuza, ci pentru ca ia in serios pandemia de coronavirus.

Fotografii: Getty Images


Articole din aceeasi categorie