18.02.2021
Motivul pentru care Angelina Jolie este insotita mereu de copiii ei la cumparaturi

Fotografiile cu Angelina Jolie, care face cumparaturi in supermarketuri cu copiii ei, apar frecvent in mass-media. Pentru paparazzi, este poate cel mai bun prilej de a surprinde celebra familie impreuna, mai ales ca actrita nu-si expune viata pe retelele de socializare. Care este totusi motivul pentru care Angelina este mereu insotita de copiii ei atunci cand merge la shopping.

Citeste si :  Paris Hilton a fost ceruta de sotie pentru a patra oara. Cine e barbatul care a cucerit-o

Angelina Jolie este mama a sase copii, trei dintre ei sunt biologici si trei sunt adoptati. Actrita l-a adoptat pe fiul cel mare Maddox inainte de casatoria cu Pitt, in 2002. A urmat apoi Zahara, in 2005. Fata s-a nascut in Etiopia si a devenit orfana dupa moartea mamei sale infectate cu HIV.

In 2006, s-a nascut prima fiica biologica a lui Angelina si Brad, fiind numita Shiloh.

Un an mai tarziu, Jolie si Pitt au adoptat un baiat de trei ani, in sudul Vietnamului, pe Pax Thien. 

In 2008, actrita a nascut gemenii Vivienne si Knox.

Dupa divortul celebrului cuplu, toti copiii au ramas sa locuiasca cu mama lor. Uneori Angelina apare in public cu toti copiii ei, dar cel mai des este vazuta in magazine, in compania lui Shiloh si Zahara, fiicele cele mai mari, in varsta acum de 14, respectiv 16 ani.

Multi se intreaba de ce vedeta este insotita adesea de copiii ei la magazin si face achizitii pe cont propriu. Motivul este cat se poate de banal. Intr-un interviu,  Angelina le-a spus jurnalistilor ca, desi isi permite sa angajeze pe cineva pentru a face cumparaturi, ii place sa o faca singura. Mai mult, actrita spune ca shoppingul este o oportunitate foarte buna de a comunica cu fiicele ei. Ii place in mod special sa le ia pe Zahara si Shilo cu ea, deoarece ambele fete sunt adolescente si ii pot oferi deja sfaturi cu privire la necesitatea achizitionarii unui obiect. 

O sursa aproapiata familiei a mai declarat ca Agelina nu vrea sa-si tina copiii intr-un balon. In opinia ei, copiii ar trebui sa se obisnuiasca cu o viata simpla, la fel ca cea a oamenilor obisnuiti. 

Citeste si :  Marturisirile emotionante facute de o cunoscuta interpreta, despre problemele de sanatate cauzate de consumul de droguri. „Medicii mi-au spus ca mai aveam de trait intre 5 si 10 minute”

Sursa foto: Getty Images, Instagram 

Articole din aceeasi categorie