16.05.2020
Modelul Anastasia Iacub vrea sa se marite! Cand va fi nunta

Frumoasa basarabeanca, Anastasia Iacub isi bucura regulat urmaritorii de pe Instagram cu fotografii si postarri care surprind fragmente din viata ei privata.

Citeste si : Stirista Suada Karkouki a dezvaluit sexul bebelusului! „E putin sa spun ca eram fericita. E un sentiment unic.”

Recent, ea a publicat pe una dintre retelele de socializare o fotografie cu ea, insotita de o provocare ingenioasa. Modelul le-a propus fanilor sa-i adreseze orice fel de intrebari, la ea care ea va raspunde cu DA ori NU.

Se pare ca internautii sunt foarte interesati de viata privata a Anastsiei, intreband-o detalii despre un eventual iubit, despre unde locuieste, cu ce se ocupa si la ce viseaza.

Intrebarile care insa ne-au starnit si noua curiozitatea se refereau la planurile de viitor ale modelului, si anume: daca isi doreste o familie? planifica ori nu sa se casatoreasca? si daca da, cand ar urma sa fie nunta?

Anastasia s-a tinut de cuvant si a raspuns la toate intrebarile. S-a dovedit ca tanara viseaza sa intemeieze o familie si chiar daca nu are, deocamdata, un iubit, vrea sa se marite, iar in urmatorii 5 ani, sa devina si mamica.

Noi ii uram succes!

Basarabeanca Anastasia Iacub a devenit celebra in Moldova, dupa ce a obtinut titlul de Miss Moldova in anul 2015.

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie