16.05.2020
Modelul Anastasia Iacub vrea sa se marite! Cand va fi nunta
<p>Frumoasa basarabeanca, Anastasia Iacub isi bucura regulat urmaritorii de pe Instagram cu fotografii si postarri care surprind fragmente din viata ei privata.</p>

Citeste si : Stirista Suada Karkouki a dezvaluit sexul bebelusului! „E putin sa spun ca eram fericita. E un sentiment unic.”

Recent, ea a publicat pe una dintre retelele de socializare o fotografie cu ea, insotita de o provocare ingenioasa. Modelul le-a propus fanilor sa-i adreseze orice fel de intrebari, la ea care ea va raspunde cu DA ori NU.

Se pare ca internautii sunt foarte interesati de viata privata a Anastsiei, intreband-o detalii despre un eventual iubit, despre unde locuieste, cu ce se ocupa si la ce viseaza.

Intrebarile care insa ne-au starnit si noua curiozitatea se refereau la planurile de viitor ale modelului, si anume: daca isi doreste o familie? planifica ori nu sa se casatoreasca? si daca da, cand ar urma sa fie nunta?

Anastasia s-a tinut de cuvant si a raspuns la toate intrebarile. S-a dovedit ca tanara viseaza sa intemeieze o familie si chiar daca nu are, deocamdata, un iubit, vrea sa se marite, iar in urmatorii 5 ani, sa devina si mamica.

Noi ii uram succes!

Basarabeanca Anastasia Iacub a devenit celebra in Moldova, dupa ce a obtinut titlul de Miss Moldova in anul 2015.

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie