16.08.2019
Michelle Obama – motivul dureros pentru care ea si Barack au ajuns la consiliere maritala. „Nu vreau un jucator slab in echipa mea!”
Recent, publicatia americana GLOBE a anuntat ca fostul presedinte al SUA, Barack Obama, si sotia lui, Michelle, ar fi divortat, dupa 27 de ani de casnicie. Vestea nu este confirmata oficial, insa fosta Prima Doamna a dezvaluit in cadrul unui interviu care a fost motivul pentru care ea si sotul ei au ajuns la consiliere maritala.

Znonurile despre divortul sotilor Obama a luat pe toata lumea prin surprindere, insa niciodata nu iese fum fara foc, asa ca, adevarat sau nu, totusi in fosta familia prezidentiala americana lucrurile nu stau chiar roz, iar despre asta fosta Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, si-a deschis sufletul pentru prima oara in cartea autobiografica publicata in 2018, Becoming, unde a povestit ca ea si Barack Obama au mers la consiliere maritala.

„Casnicia inseamna munca. Casnicia este grea”

Michelle Obama a facut public acest detaliu intim din viata lor in speranta ca tinerele cupluri vor intelege ca „mariajul inseamna munca”. Fosta Prima Doamna a explicat apoi, intr-un interviu pentru CBS, ca ea si Barack Obama nu pot fi niste modele pentru cei din jurul lor daca nu le spun oamenilor adevarul.

„Cuplurile tinere cred ca tot ce vad la noi se rezuma la complicitate, la dragoste si la faptul ca eu il privesc cu adoratie cand isi tine discursurile. Dar opinia mea este ca nu ne putem erija in modele daca nu le spunem oamenilor adevarul despre viata si relatii. Casnicia inseamna munca. Casnicia este grea.”, a spus Michelle Obama, adaugand ca Barack o iubeste pentru ca este o femeie puternica.

Apoi, fosta Prima Doamna a povestit ca ii spunea unei bune prietene, nu demult, ca se gandeste la casnicie ca la… sport. „Vreau sa spun ca sotul meu este colegul meu de echipa si, daca vrem sa castigam meciul asta impreuna, el trebuie sa fie puternic, dar si sa accepte ca si eu sa fiu puternica. Nu vreau un jucator slab in echipa mea, si nici el nu vrea!”.

Dezvaluirea dureroasa despre faptul ca mariajul lor a fost „greu” a venit dupa ce Michelle Obama a spus ca, odata constientizata problema, au ajuns in faza „redescoperirii reciproce”. Fosta Prima Doamna a recunoscut si ca, dupa plecarea de acasa a celor doua fiice ale lor, Sasha si Malia, mariajul lor s-a schimbat.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie