04.05.2021
„Mi-a bagat limba adanc in gat”: cele mai scandaloase saruturi ale vedetelor de la Hollywood

Uneori actorilor le poate fi greu sa manifeste dragoste pe ecrane, mai ales daca se urasc in viata reala.

Kim Basinger si Mickey Rourke

Duetul vedetelor a facut furori pe marile ecrane. Actorii au jucat rolurile unor amanti pasionati in filmul „Noua saptamani si jumatate”. Intre cei doi exista atata chimie, incat telespectatorii nu mai aveau dubii: cei doi au o relatie si in afara camerelor de filmat.

Cu toate acestea, colegii actorilor au dezvaluit recent ca lui Kim ii era dezgustator sa-l sarute pe Mickey. Acesta fuma, iar ea nu suporta mirosul de tutun. Rourke nu avea de gand sa renunte la fumat. Ba mai mult, Mickey era nici el incantat de partenea sa: lui nu-i placea aspectul ei fizic.

Kim si Mickey s-au jucat atat de bine, incat au aparut zvonuri despre dragostea lor

Julia Roberts si Nick Nolte

Toata lumea de la Hollywood stie ca sa muncesti cu vedeta „Pretty Woman” este greu. Totul depinde de dispozitia pe care o are Julia. Nick Nolte a fost unul dintre cei carora Roberts le-a aratat „ghearele”. Au trebuit sa joace impreuna in filmul „Ador incurcaturile”. Eroii lor concurau, dar apoi au devenit iubiti, in timp ce actorii au inceput sa se urasca in realitate. Regizorul a decis chiar sa le filmeze separat dialogurile si apoi sa le monteze.

„Din momentul in care l-am intalnit, am inceput imediat sa ne stresam. Este dezgustator, desi fermecator”, a spus Julia dupa filmare. Ca raspuns, Nick a numit-o o persoana neplacuta.

Julia a promis ca nu va mai filma niciodata cu Nick

Vivien Leigh si Clark Gable

Castigatoarea a doua premii „Oscar”, ea nu il putea suporta pe „Regele Hollywoodului” pentru plecarile lui devreme de pe platourile de filmare. Vivienne si-a aratat in mod deschis nemultumirea fata de partenerul ei si chiar s-a plans regizorului „Pe aripile vantului”. Dupa aceea, Clark s-a razbunat pe britanica punctuala mancand o salata cu ceapa inainte de scena in care urmau sa se sarute. Actrita a trebuit sa fie convinsa de intreaga echipa de filmare, ca sa accepte sa-si atinga buzele cu Gable.

Vivienne abia a fost de acord cu acest sarut

Sophia Loren si Marlon Brando

Actrita italiana l-a fermecat pe american pe platoul de filmare „Contesa din Hong Kong”. Cu toate acestea, ea insasi nu era incantata de asta. Potrivit lui Sophie, in timpul scenelor picante, Marlon si-a permis prea multe, care o incomodau. Avand un caracter exploziv, Lauren cu greu se putea abtine, fiind ajutata de calmante. Dar a decis totusi sa-si exprime nemultumirea.

„Odata si-a „dat drumul la maini”. Apoi m-am adunat si m-am intors calm cu cuvintele: „Sa nu indraznesti niciodata sa mai faci asta! Niciodata!””- si-a amintit actrita.

Sophie era dezgustata de filmarile cu Marlon din cauza libertatilor sale

Marilyn Monroe si Tony Curtis

La inceputul anilor '50, actorii au avut o aventura. Potrivit lui Tony, idila lor a fost distrusa de viata intima nereusita. Relatia le-a afectat munca comuna in comedia „Unora le place jazul”. Scena cu sarutul a fost foarte dificila pentru fostii parteneri.

„Glumea din cauza indoielii de sine. Am vazut ca in acel moment gandurile ei erau dezordonate. A fost ingrozitor. Marilyn aproape m-a sugrumat, mi-a bagat in mod intentionat limba adanc in gat! " - a spus Curtis.

Marilyn si Tony au avut o relatie tensionata in timpul filmarilor.
Articole din aceeasi categorie