20.05.2020
“Melisandre”, schimbata total la un an de la terminarea Game of Thrones. Nici cei mai fideli fani n-au recunoscut-o

Actrita daneza Carice van Houten, care a interpretat-o pe misterioasa Melisandre in Game of Thrones, arata diferit in viata reala fata de serialul care a facut-o celebra.

Daca in serialul-fenomen Game of Thrones era roscata si cu parul lung, in viata de zi cu zi Carice este o satena superba. Insa actrita le-a facut o adevarata surpriza fanilor cand a aparut pe retelele de socializare cu parul blond.

“Mi-a placut tare mult sa fiu blonda din nou. Daca cineva m-ar convinge ca parul meu ar rezista la asa ceva, m-as vopsi imediat”, a marturisit Carice van Houten, care a folosit o peruca pentru un nou rol.


Desi actrita este implicata in alte proiecte, jurnalistii si fanii nu rateaza nicio ocazie sa ii puna intrebari despre Game of Thrones. “Melisandre” a comentat, la un an de la terminarea serialului, reactia fanilor fata de finalul show-ului.

“Faptul ca unii oameni au fost dezamagiti e o consecinta a faptului ca serialul a fost atat de bun pana atunci. Mi se pare un pic nedrept… Show-ul le-a oferit momente spectaculoase si ei au fost dezamagiti pentru ca nu s-au intamplat lucrurile la care se asteptau ei”, a spus actrita in varsta de 43 de ani.


Articole din aceeasi categorie