08.03.2021
Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit in secret, cu 3 zile inainte de nunta oficiala

Interviul-eveniment realizat de Oprah Winfrey cu Ducii de Sussex a avut premiera in Statele Unite ale Americii duminica noapte. Meghan Markle si Printul Harry au dezvaluit lucruri nestiute de publicul larg despre viata lor la Curte.

Meghan si Harry si-au unit destinele in mai 2018, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Capeta Sf. George de la Palatul Windsor. Insa, cei doi s-au casatorit cu 3 zile mai devreme, dupa ce o ceremonie secreta a fost organizata pentru ei „in spatele casei”.

Dezvaluirea a fost facuta in timpul interviului-eveniment realizat de vedeta de televiziune Oprah Winfrey. 

Meghan Markle a marturisit ca ei au facut schimb de juraminte departe de ochii lumii, iar ceremonia a fost tinuta de arhiepiscopul de Canterbury, scrie People.

Ducesa a dezvaluit si cum s-a simtit in preajma evenimentului urmarit de toata planeta, nunta cu Printul Harry.

Am dormit toata noaptea de dinainte, ceea ce este un pic miraculos. Apoi m-am trezit si am inceput sa ascult melodia Going to te Chapel. Si am incercat sa facem acea zi distractiva si usoara si sa ne amintim ca aceasta a fost ziua noastra – dar cred ca am fost amandoi constienti, chiar inainte de asta, ca nu a fost ziua noastra. Aceasta a fost ziua planificiata pentru lume”, a spus Meghan Markle.

Articole din aceeasi categorie