31.07.2020
Meghan Markle - nevoita sa achite 67 mii de lire sterline pentru pierderea in instanta de judecata

Lupta lui Meghan Markle impotriva tabloidelor continua, dar deocamdata, e fara succers. Ducesa a pierdut prima sa audiere in cazul impotriva Associated Newspapers, care a publicat scrisoarea catre tatal ei, Thomas Markle, in 2018. 

Citeste si :  Meghan Markle si ziarele britanice, razboi total. Ducesa a cerut blocarea unui articol compromitator

In octombrie anul trecut, Meghan, impreuna cu Printul Harry, au dat in judecata ziarul Mail On Sunday pentru publicarea corespondentei personale cu tatal ei, Thomas Markle. Mai multe audieri au avut loc in acest caz, iar fostii monarhi au pierdut primul tur in Curtea Suprema britanica. Acum, potrivit Daily Mail, Ducesa se angajeaza sa plateasca aproximativ 67.000 de lire sterline in costurile legale catre editorul Associated Newspapers.

Judecatorul a decis ca acuzatia lui Markle este subiectiva si bazata pe emotia personala


Principalele audieri se planifica sa inceapa in august. Meghan mai acuza editura ca va dezvalui numele a cinci dintre prietenele ei, care au acordat in mod anonim interviuri tabloidului People, in care au incercat sa o protejeze pe Meghan de atacurile presei.

Citeste si :  Printul Harry si Meghan Markle, protejati de bodyguardul vedetelor. Cati bani percepe pe zi

Avocatii lui Meghan insista ca, prin declasificarea numelor prietenelor lui Markle, Mail on Sunday ar putea face femeile tinte ale intimidarii. De cand Meghan si-a legat viata cu Printul Harry, ea a fost adesea hartuita in mass-media britanica. Se crede ca acesta este unul dintre motivele pentru care cuplul a decis sa se mute in Statele Unite.

La sfarsitul anului 2020 sau la inceputul anului 2021, Meghan si tatal ei vitreg, Thomas Markle, vor trebui sa se intalneasca in instanta pentru a depune marturie unul impotriva celuilalt. Ultima data cand s-au vazut, a fost inainte de nunta lui Meghan, in mai 2018.

Citeste si :  „O iubesc pe Meghan, dar nu sunt mandru de cine este astazi.” Thomas Markle a comentat noua viata a fiicei sale

Surse foto: Getty, Google.com.

Articole din aceeasi categorie