04.05.2021
Maluma le-a transmis fetelor un mesaj uimitor. Fotografia care l-a insotit a acumulat peste 2 milioane de like-uri in doua zile: „Daca nu m-ai vrut...”

Maluma baby este unul dintre cei mai ravniti si sexy burlaci din lume. Artistul stie ca aspectul lui fizic este unul dintre secretele succesului de care are parte.

Juan Luis Londono Arias, cunoscut prin numele sau de scena Maluma, este un sexy cantaret columbian, care a devenit de-a lungul timpului crush-ul domnisoarelor din intreaga lume. Desi dupa despartirea lui de fotomodelul Natalia Barulich Maluma nu a mai aparut alaturi de o alta femeie, se pare ca artistul nu se grabeste sa-si ocupe inima cu altcineva, dar tine cont de atuurile sale. 

De cand este celebru, columbianul are pretentii de la cele care si-l doresc ca iubit sa nu fie cucerite doar de faima lui si de numele Maluma. El a transmis acest lucru printr-un mesaj pe contul de Instagram, unde a publicat o fotografie cu el dinainte de a-l cunoaste o lume intreaga si una recenta. 

„Daca nu m-ai vrut cand aratam asa, nu ma cauta acum (Si no me quisiste así, no me busques ahora / If you didn’t want me like this, don’t look for me now.)”, a scris Maluma in dreptul colajului care a acumulat peste 2 milioane de apreciere in doua zile de la postare.

Recent acesta a fost surprins alaturi de Kim Kardashian, care se afla in proces de divort, iar fanii nu au intarziat sa-i cupleze. Maluma nu a lasat ca zvonurile sa se raspandeasca prea mult si a afirmat ca intre el si Kim nu exista nimic mai mult decat prietenie, iar pe lista lui de crush-uri se afla sora acesteia, Kendall Jenner. 

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie