02.05.2021
„Mai degraba mor!" Reactia incredibila a Victoriei Beckham cand a vazut ce cadou a primit de la Justin Bieber! Ce a putut sa posteze

Justin Bieber a intrat in industria modei si a vrut sa o surprinda pe Victoria Beckham.

Cunoscuta pentru stilul si aparitiile sale elegante, Victoria Beckham a fost surprinsa complet in momentul in care a vazut cadoul pe care l-a primit de la Justin Bieber. 

Cantaretul canadian si-a deschis un brand de haine si incaltaminte, iar ultimele produse pe care le-a scos la vanzare sunt papuci Crocs. Bieber a reusit sa transforme incaltarile care erau pentru majoritatea o optiune comoda intr-un obiect de moda.

Perechea de culoare lila a avut mare succes inca de la lansare, datorita accesoriilor si aplicatiilor animate pe care Bieber le-a adaugat. Cantaretul a inceput sa isi promoveze incaltarile, astfel ca a trimis o pereche si uneia dintre cele mai stilate femei ale lumii, Victoria Beckham. 

Designerul a postat pe contul de Instagram o fotografie in care arata cadoul primit si le spunea urmaritorilor sai: "Sunt multe persoane care ma intrebau legat de ceea ce voi purta cand se va incheia pandemia. Ce credeti de sugestia lui Justin Bieber? Nu am purtat niciodata o pereche de Crocs. Asta m-a facut sa rad. Gestul conteaza".

Ulterior, Victoria a facut un sondaj in care isi intreba urmaritorii daca o sa poarte incaltarile lila, iar 57% au raspuns ca nu. Designerul a raspuns amuzata: "Era aproape! Cred ca mai degraba as muri. Iti multumesc oricum, Justin Bieber!"

Articole din aceeasi categorie