15.10.2020
Madonna si-a infuriat fanii cu cea mai noua aparitie pe Instagram. „Asa vrei sa fii luata in serios?”

In cea mai recenta postare pe o retea de socializare, interpreta apare total schimbata, iar admiratorii au reactionat imediat si au criticat-o pentru infatisarea sa.

Pe contul sau de Instagram, vedeta a publicat cateva selfie-uri in care este cu parul scurt, roz, cu ochelari si pometii foarte ridicati, ceea ce a bulversat comunitatea sa de acolo.

In dreptul postarii, vedeta a notat: „Cele trei fete ale unei fete, care tocmai a votat!”. Dat fiind faptul ca in SUA au avut loc alegereile prezidentiale, starul i-a indemnat pe cei 15,5 milioane de urmaritori sa isi indeplineasca datoria de cetatean. Artista le-a marturisit acestora ca desi este ocupata, deoarece pregateste ceva foarte special, si-a facut timp si pentru datoriile civice. 

Autoarea hitului Material Girl a fost insa criticata de admiratori pentru aparitia sa. Acestia nu au putut sa nu remarce cat de diferit arata vedeta. Multi dintre ei au reactionat in comentarii:„Ce ti-ai facut la fata”, „Ce s-a intamplat cu pometii tai? Nu e in regula, Madonna. Deloc!”, „E trist ce se intampla cu tine”, „Dumnezeule, imi pare rau pentru ea. Ce si-a putut face la fata!”, „Ce filtru este acesta, caci sigur ea nu este regina mea”, „Asa vrei sa fii luata in serios?”, au spus acestia.

Regina muzicii pop a anuntat recent ca lucreaza la un film despre viata ei. Julia Garner si Anne Winters ar fi doua dintre candidatele pentru rolul Madonna.

Citeste si :  Imagini socante cu Russel Crowe - eroul renumitului film american „Gladiator”

Sursa foto: Instagram.com, Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie