09.10.2019
Madonna e tintuita la pat si nu poate continua turneul Madame X. Ce probleme de sanatate are artista?
Madonna a fost nevoita sa isi amane un concert indelung anticipat, din cauza acestui accident care i-a provocat o grava problema.

Regina Pop in varsta de 61 de ani ar fi trebuit sa cante ieri seara in New York, la BAM Howard Gilman Opera House, dar a amanat pana joi concertul. Artista a scris pe contul sau de Instagram ca doare mai mult decat ne putem imagina faptul ca nu a putut fi pe scena la data antamata. Motivul? „Madonna a suferit un accident la genunchi, iar doctorii au sfatuit-o sa se recupereze printr-un repaus de trei zile. Fanii sunt rugati sa-si pastreze biletele pana la reprogramarea concertului”, scrie pe site-ul oficial al artistei.

„E greu pentru Madame X sa recunoasca faptul ca si ea este o fiinta umana, facuta din carne si oase, care are nevoie de o pauza de 3 zile, pentru ca recuperarea genunchiului sau sa fie completa.”, a mai scris Madonna. Echipa vedetei i-a urat insanatosire grabnica intr-un filmulet care a impresionat-o. Probabil ca efortul fizic de pana acum din turneu a fost prea mult chiar si pentru Madonna, iar varsta isi spune cuvantul.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie