27.05.2024
Madonna, din nou singură la 65 de ani. Artista s-a despărțit de iubitul tinerel: „Lucrurile s-au stins între ei” - FOTO

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 65 de ani, este din nou singură. Artista s-a despărțit de iubitul ei, Josh Popper, după o relație de aproape un an de zile, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la US Sun.

Potrivit sursei citate, cântăreața și antrenor de box, în vârstă de 30 de ani, au decis să pornească pe drumuri separate din cauza programului încărcat al artistei, care a fost în turneul „Celebration”.

„Madonna abia l-a mai văzut pe Josh în ultimele luni, programul ei a fost atât de haotic. Lucrurile pur și simplu s-au stins între ei”, a declarat o sursă pentru publicația respectivă.

Lista finaliștilor sezonului 14 Românii au talent este completă! Află cine sunt ei

„Nu există resentimente — încă au sentimente frumoase unul pentru celălalt”, a mai spus sursa respectivă.

„În acest moment, relația lor nu pare fezabilă și au decis să ia o pauză, dar rămân prieteni”, a mai precizat apropiatul respectiv.

Horoscop 27 mai 2024. Zodiile care intră astăzi în conflict cu toată lumea. Sunt posibile şi despărţiri

Madonna, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Madonna și-a deschis sufletul în fața publicului din New York, în timpul unui concert ce face parte din turneul ei mondial, „Celebration". Aceasta a spus că a fost 48 de ore în comă indusă și că a stat câteva zile la Terapie Intensivă. Mai mult, i-a mulțumit profesorului ei de Kabbalah: „Singura voce pe care am auzit-o. L-am auzit când mi-a spus să-l strâng de mână". Nu a uitat nici de prietena ei, Shavawn, care a dus-o de urgență la spital atunci când i s-a făcut rău. „Nici măcar nu-mi mai amintesc, am leșinat pe podeaua din baie și m-am trezit la ATI. Mi-a salvat viața".

„Au fost câteva lucruri la care m-am gândit când am redevenit conștientă și mi-am văzut cei șase copii incredibili în jurul meu. Apropo, a trebuit să fiu la un pas de moarte ca să-i am pe toți șase în aceeași cameră", a glumit Madonna, referindu-se la Lourdes, Rocco, David, Mercy, Estere și Stella.

Articole din aceeasi categorie