20.12.2020
Madalina Ghenea s-a filmat in oglinda, intr-un costum de baie foarte decupat. Clipul face furori pe Instagram

Considerata una dintre cele mai frumoase modele din lume, Madalina Ghenea reuseste mereu sa atraga atentia asupra sa. Orice postare pe retelele sociale este intampinata cu mare entuziasm de catre fani. 

Citeste si :  Natalia Gordienko, alaturi de Kirkorov, Jasmin si alte vedete din Rusia. „O seara minunata cu prietenii”

In cea mai noua aparitie, frumoasa bruneta, in varsta de 32 de ani, isi etaleaza formele perfecte intr-un costum de baie negru. Madalina a ales sa se filmeze singura, in oglinda, starnind astfel curiozitatea admiratorilor. Clipul a adunat, in cateva ore, aproape 40.000 de aprecieri. 

Madalina apare nemachiata si cu parul nearanjat. Intentia ei a fost de a le arata tuturor ca nimeni nu este perfect, expicand ca majoritatea pozelor din reviste sunt editate: ”Intotdeauna am incercat sa explic in postarile mele ca, in spatele unei coperte, in spatele unei fotografii perfecte, exista o armata de oameni, make-up artisti, stilisti, exista un fotograf, exista lumini potrivite sau nu...”

Chiar daca multi admiratori considera ca are forme perfecte, Madalina tinde sa-i contrazica:  „Adevarul este ca sunt o persoana normala, nu am picioare kilometrice, am celulita si putina burta, nu am fundul perfect, dar poate ca cei 20 de ani de munca m-au invatat cum sa pozez si sa-mi ascund defectele. Prefer sa o arat pe Madalina care nu pozeaza si nu este retusata, fara filtre, intr-un videoclip selfie in oglinda. Recunosc ca de multe ori mi se intampla sa vad fotografii facute in aceeasi zi, in acelasi loc, dar din unghiuri diferite, obiective diferite si sa arat ca o persoana complet diferita. (...) Dar, in cele din urma, cei care ma cunosc stiu cine sunt cu adevarat si adevarul este ca realitatea este mult mai importanta decat lumea virtuala”.

Citeste si :  Primul colind al lui David Maruta. Fiul Andrei ii calca pe urmele mamei sale


Sursa foto: Getty Images,  Instagram

Articole din aceeasi categorie