14.01.2021
Loredana Groza a pozat in stil Jennifer Lopez pe plaja si a ridicat tensiunea barbatilor

Supranumita decenii la rand Madonna de Romania, Loredana Groza a calcat pe urmele lui Jennifer Lopez si s-a pozat intr-o ipostaza care i-a ametit, saptamana trecuta, pe fanii artistei de peste Ocean.

Citeste si :  Povestea rusoaicei careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele: "Ma tem ca va iesi din puscarie si ma va omori". Cum s-a schimbat viata ei dupa ce s-a recasatorit

Loredana Groza a incins plajele din Mexic cu sedintele foto realizate la malul marii. Pentru una dintre ele s-a inspirat din stilul lui Jennifer Lopez, care saptamana trecuta a afisat un corp de invidiat pe nisipul fierbinte din Insulele Turks si Caicos, din Marea Caraibilor.

Aproape 4,7 milioane de admiratori cred ca Jennifer Lopez isi intretine corpul excelent la cei 51 de ani si au apreciat postarea.

La peste 1.600 de kilometri distanta de „insulele de turcoaz”, Loredana Groza a repetat sedinta foto realizata de Jennifer Lopez si s-a bucurat de complimentele propriilor amiratori.

Frumoasa la trup, frumoasa voce, frumos locul unde iti petreci concediul”, a apreciat un admirator.

Loredana esti superba. Esti frumoasa, o cantareata buna si esti mereu aproape de fanii tai. Te sustin si sper sa-ti dea bunul Dumnezeu multa sanatate”, a comentat altul.

De-a lungul timpului, Lori a fost asemanata cu Madonna pentru felul in care ar fi imitat stilul celebrei artiste. Alteori, romanca a fost acuzata ca o copiaza pe Lady Gaga pentru stilul ei extravagant. Intr-un interviu acordat Perfecte.ro, Loredana a explicat ca nu e vorba de asa ceva.

Stilul Zaga exista dinaintea stilului GaGa. A inceput odata cu lansarea albumului Zig-Zagga Extravaganza, in 2004. Nimic nu e nou sub soare si ma bucur de orice comparatie cu aceasta mare artista care este Madonna, dar tin sa spun ca sunt, totusi, Loredana si am experimentat in decursul timpului poate la fel de mult ca si ea”, a spus Loredana Groza.

Citeste si :  Monica Bellucci, ca o diva de cabaret. Aparitia seducatoare pe coperta unei reviste

Sursa foto: @loredanagroza/Getty Images

Articole din aceeasi categorie