22.02.2021
Lidia Buble si-a gasit masina de lux vandalizata. Cum a reactionat artista

A fost un weekend incarcat de emotie pentru Lidia Buble. Artista a avut doi sarbatoriti in familie si le-a spus fanilor de pe Instagram ca se poate lauda cu o familie minunata.

Beniamin si Elisei, fratii artistei, si-au aniversat zilele de nastere, iar Lidia Buble le-a transmis urari si prin intermediul contului de socializare. „Stiti ca v-am spus in filmarile anterioare ca efectiv in fiecare zi avem sarbatoriti in familie, iar astazi am alti doi sarbatoriti, nu doar unul. Este vorba despre doi frati mai mari de ai mei; unul mai mare, Beniamin si cel mai mic decat mine, Elisei, carora vreau sa le spun si aici, pe Instagram, un sincer si un calduros ”La multi ani”. Baieti, sa fiti sanatosi si binecuvantati de Dumnezeu cu tot ceea ce aveti voi nevoie. Sa va fie viata numai un zambet si sa intalniti numai oameni frumosi, asa ca voi, cat v-o tine Dumnezeu pe acest pamant”, a spus emotionata artista. 

Lidia Buble si-a gasit masina zgariata in parcare

Spre seara, artista a avut parte de un moment neplacut. Lidia si-a gasit masina zgariata si a inregistrat un mesaj pentru cel sau cea care i-a facut paguba.

„Nu pot sa inteleg oamenii care fac asa ceva, sincer...Ce sa zic? Iti multumesc frumos! Esti o draguta sau un dragut (...) Cineva mi-a zgariat masina intentionat cu o cheie, se vede ca zgarietura a fost facuta cu o cheie. Nu inteleg. Imi este mila de tine, sincer. Sa stii ca pe mine nu ai reusit sa ma superi. Ma doare sufletul putin pentru iubita mea si scumpa masina, dar nu inteleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau daca te-a facut sa te simti mai bine. Daca te-a facut sa te simti mai bine, atunci ma bucur pentru tine si ma simt si eu bine pentru tine, dar daca nu…Sper sa te gandesti la ce-ai facut si sa-ti para rau macar, sa nu mai repeti. Ce zici?”, a fost mesajul transmis de cantareata.

Artista a tratat problema cu mult calm si tocmai pentru ca a vrut sa demonstreze ca incidentul nu a afectat-o, a revenit la postarile cu care si-a obisnuit fanii. Adica fotografii in ipostaze sexy, in care isi etaleaza mandra silueta.

Articole din aceeasi categorie