26.06.2020
Lidia Buble - in costum de baie. Vezi cat de sexy este artista in noul sau clipulet de pe Instagram

E vara, iar din acest motiv unii merg la plaja, iar altii isi amintesc de mare prin postari pe paginile lor virtuale. Interpreta pieselor „Lacatul si femeia” sau „Mi-e bine” face parte din a doua categorie. Tanara a publicat un videoclip mai senzual, in care mentioneaza ca ii este dor de mare.

Citeste si :  Iata de unde are Lidia Buble asa voce! Artista provine dintr-o familie mare si talentata

Recent, Lidia Buble si-a bucurat fanii cu o noua postare. Aceasta a incarcat un clip video alb-negru, in care apare aproape dezgolita si mangaiata de vant pe un iaht. 

In imaginile in miscare pot fi admirate abdomenul tonificat si picioarele lungi ale vedetei. Aceasta a purtat un costum de baie alb, care i-a scos in evidenta siluieta ei.

„D.O.R”, a scris cantareata in descrierea videoului, iar urmaritorii sai s-au alaturat cuvintelor. Unii au scris ca si ei vor la mare, iar altii au atras atentia asupra corpului Lidiei. „Cea mai frumoasa'', „sexy” sau „esti bomba”, sunt unele dintre comentarii. 

Clipul a fost vazut de catre 47,2 mii de internauti.
 

Nu este pentru prima data cand artista pozeaza intr-o ipostaza seducatoare. Aceasta are mai multe fotografii in costum de baie sau pe jumatate dezbracata pe pagina sa de Instagram. Cea mai recenta fiind o postare intr-un set de baie rosu,  care a fost apreciata de catre 23,7 mii de fani.

 

Surse foto: Google.com, Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie