03.03.2019
Legatura nestiuta dintre Ionel Istrati si castigatoarea finalei nationale Eurovision - Anna Odobescu. Iata ce ii uneste pe cei doi - VIDEO
Anna Odobescu a castigat finala nationala Eurovision 2019. Interpretul Ionel Istrati a facut public un mesaj calduros de felicitare.

 

Finala etapei nationale a Eurovision Song Contest 2019 s-a desfasurat in seara de 2 martie. Astfel, Anna Odobescu a fost desemnata castigatoare si ne va reprezenta tara la cel mai prestigios concurs muzical din Europa, cu piesa - Stay.

 

 

 

Mai multi artisti din showbizul de acasa au fost aseara mai activi ca niciodata pe retelele de socializare si au comentat, pe-alocuri dur, evenimentul de ieri. Carolina Gorun, dar si Ionel Istrati, au scris mesaje de felicitare pe Facebook pentru castigatoarea Anna Odobescu. Interpretul Ionel Istrati a notat pe pagina sa urmatoarele fraze: Atatea concursuri in copilarie. Sunt sigur ca ne vei reprezenta frumos. Bafta, Anisoara." Totodata, a publicat o imagine rara din arhiva personala.

 

 

Intr-un interviu pentru emisiunea O Seara Perfecta, Anna Odobescu a dezvaluit cum a facut cunostinta cu Ionel Istrati in cadrul unor auditii, ce ii leaga si cum era acesta: Tin minte ca Ionel a interpretat o piesa din repertoriul Dianei Gurtskaya. Imi pare bine ca am inceput sa ne dezvoltam impreuna in plan muzical. Ionel era un baiat foarte interesant si permanent facea sotii. Era tare vesel. "

 

 

Cei doi artisti sunt intr-o relatie de prietenie frumoasa. Ionel Istrati a marturist pentru perfecte.md: „In prezent suntem cumatri, anul acesta i-am botezat baietelul."

 

Sursa foto: Facebook.com; Google.com

Sursa video: Youtube.com

Articole din aceeasi categorie