08.11.2019
Lady Gaga dezvaluie adevarul despre relatia cu Bradley Cooper si momentul intens de pe scena Premiilor Oscar
Bradley Cooper si Lady Gaga au facut subiectul mai multor zvonuri cu tenta amoroasa dupa recitalul pe care l-au sustinut la Premiile Oscar, iar acum artista spune adevarul despre relatia dintre ei.

Oprah Winfrey a intervievat-o pe Lady Gaga pentru cel mai recent numar al revistei ELLE US si nu s-a ferit sa puna intrebari si despre relatia dintre Bradley Cooper si Lady Gaga.

Cooper si Gaga au devenit foarte apropiati dupa ce au jucat impreuna in filmul A Star Is Born, iar fanii si presa au speculat ca exista mai mult decat o relatie de prietenie si colaborare intre ei.

Pe fondul acestor zvonuri, recitalul pe care Bradley Cooper si Lady Gaga l-au sustinut pe scena premiilor Oscar in luna februarie a acestui an ne-a facut pe toti sa ne punem intrebari despre relatia celor doi, caci chimia dintre cele doua vedete a fost de necontestat.

Imagini pentru lady gaga

Oprah Winfrey i-a marturisit lui Lady Gaga ca a discutat despre aceste zvonuri chiar si cu Bradley Cooper. „El a spus ca, daca aceste zvonuri ar fi fost adevarate, atunci nu ar mai fi putut sa se uite in ochii tai in momentul in care a stat la pian”. La fel ca si Bradley, Gaga a precizat ca nimic romantic nu a avut loc intre ea si Cooper si intregul moment a facut parte dintre show-ul pe care l-au gandit pentru eveniment.

Adica, noi am facut o poveste de dragoste. Pentru mine, ca performer si ca actrita, bineinteles ca ne-am dorit ca oamenii sa creada ca suntem indragostiti. Si am vrut ca oamenii sa simta acea dragoste la Premiile Oscar. Am vrut ca dragostea sa treaca dincolo de camerele de filmat si fiecare televizor pe care era vizionat show-ul. Am muncit mult la asta, am muncit zile intregi. Am regizat tot recitalul – a fost regizat ca un spectacol”, a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga a mai dezvaluit ca a discutat cu Bradley despre zvonurile care au aparut ulterior si tot ceea ce s-a intamplat a fost ca au ajuns impreuna la concluzia ca „si-au facut bine treaba”, exact asa cum si-au dorit!

Imagini pentru lady gaga cooper

Asadar, oricat ne-ar fi placut si cat ne-am fi dorit ca relatia de dragoste dintre Bradley si Lady Gaga sa fie reala, adevarul este ca cei doi au fost si sunt in continuare doar foarte buni prieteni.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie