12.01.2021
La sase luni dupa moartea Nayei Rivera, casa actritei a fost scoasa la vanzare

Vestea mortii actritei Naya Rivera a socat o lume intreaga. Starul din „Glee” s-a inecat anul trecut, in iulie, in lacul Piru, dupa ce a reusit sa-si salveze fiul de cinci ani cu ultimele puteri. 

Citeste si :  Ce scrie in raportul de autopsie al actritei Naya Rivera, disparuta dupa ce a plecat cu barca cu fiul ei

La sase luni de tragedie, familia a scos la vanzare casa in care a locuit actrita cu fiul ei, Josey. Potrivit The Mirror, locuinta a fost listata pe piata pentru 2,25 milioane de lire sterline. Casa a fost cumparata de Naya in 2018 cu 1,92 milioane de lire sterline. Vezi AICI imagini cu vila in care a locuit actrita in ultimii doi ani din viata..

Vila, care este situata in Los Angeles, are patru dormitoare, trei bai si o piscina imensa in curte. Dupa moartea actritei, locuinta a fost renovate atat in interior, cat si la exterior. Fiul actritei locuieste acum cu tatal sau, Ryan Dorsey. Actorul a fost casatorit patru ani cu Naya Rivera, insa cei doi au divortat in 2018. 

Naya Rivera s-a inecat sub ochii fiului ei

Naya Rivera a fost gasita inecata la 13 iulie 2020, la 5 zile dupa ce disparuse in apele lacului Piru din California. Actrita de 33 ani a inchiriat o barca si a mers sa inoate impreuna cu fiul ei de 5 ani. Conform marturiei copilului, cei doi s-au dus sa inoate, insa mama lui nu s-a mai intors.

Autoritatile au precizat ca Naya Rivera „a avut destula energie pentru a-l impinge pe cel mic in barca, dar nu suficienta pentru a se salva si pe ea”. Trupul actritei a fost descoperit plutind la suprafata lacului, la cateva zile de la disparitie, oficialitatile presupunand ca s-ar fi incurcat in niste plante, de aceea nu a putut fi gasit mai repede de scafandri.

Fostul sot, razboi in instanta cu autoritatile dupa moartea actritei

Ryan Dorsey, fostul sot al actritei Naya Rivera, a deschis un proces in numele fiului lor, Josey. Actorul de 37 de ani acuza de neglijenta autoritatile si administratorii parcului natural unde fosta sotie s-a inecat.

Conform lui Dorsey, moartea actritei din Glee putea fi evitata daca s-ar fi respectat normele legale in ceea ce priveste folosirea barcilor inchiriate. Actorul sustine ca ambarcatiunea pe care Naya Rivera a folosit-o in 8 iulie pe lacul Piru nu avea toate echipamentele de protectie cerute de Paza de Coasta.

Citeste si :  A cazut de pe CAL si a avut spatele prins in SURUBURI, dar nu se lasa! Povestea FASCINANTA a tinerei care s-a nascut a doua oara

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie