13.08.2020
La fel de sexy si flexibila chiar si la 42 de ani! Iata cat de bine se misca Nicole Scherzinger in noul sau clip de pe Instagram

Cunoscuta cantareata a publicat ieri un nou filmulet pe pagina sa personala. In acesta, Nicole danseaza si se distreaza din plin.

Citeste si :  Nicole Scherzinger, ipostaze fierbinti in bratele iubitului la plaja!

Intr-un costum de tip sport de un albastru-deschis, cu o pereche de ghete negre si parul prins in coada, Scherzinger le-a demonstrat internautilor ca a ramas la fel se atragatoare ca acum 17 de ani, cand a debutat cu trupa „The Pussycat Dolls”.

In imaginile video poate fi observata energia pe care o are cantareata in timp ce danseaza, dar si cat de indragostit este iubitul ei, intrucat nu-si poate lua ochii de la ea. Sportivul Thom Evans o priveste intens si zambeste in timp ce o admira pe Nicole, purtata de valul muzicii.

„Thom nu ma poate lua nicaieri cu el.”, a glumit artista in descrierea clipuletului sau, facand aluzie la felul cum danseaza.

Publicatia vedetei a adunat multa admiratie din partea fanilor ei. Printre cele aproape o mie de comentarii se regasesc si mesaje de lauda la adresa lui Nicole. „Motivul de ce te iubesc”, „Femeie, tu chiar iti traiesti viata din plin, asa cum meriti”, „Sunt foarte fericita sa te vad asa” si „Sunteti facut unul pentru altul”, au notat cativa.

Scherzinger (42 de ani) si Evans (35 de ani) formeaza un cuplu din luna noiembrie a anului trecut. Cei doi se afla acum intr-o escapada pe insula Sfanta Lucia.

Citeste si :  La 42 de ani cu un corp ca de 22 de ani! Nicole Scherzinger si-a sarbatorit ziua de nastere in costum de baie alaturi de actualul sau iubit

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie