30.06.2020
La fel de flexibila ca in 1998! Vezi cum se misca astazi Britney Spears la ai sai 38 de ani - VIDEO

Celebra cantareata a publicat recent pe pagina sa de Instagram doua clipulete video in care danseaza in sufrageria casei sale. Fanii au avut diferite reactii la aceasta postare. 

Citeste si :  Britney Spears, antrenament provocator alaturi de iubitul ei, Sam Asghari

Probabil Britney se plictiseste stand doar acasa. Aceasta incearca sa se distreze pe sine si pe urmaritorii sai publicand mai multe fotografii si videoclipuri cu activitatile sale zilnice. Acum cateva ore, artista a postat niste imagini in care aceasta danseaza liber, fara coregrafie, in casa sa. 

 ,,Imi place sa dansez liber! Nu este vorba de nici o rutina aici... Doar imi folosesc corpul ca sa va arat ce simt!'', a mentionat Spears in descrierea clipuletelor sale. Apoi a mai adaugat ca filmuletul a fost realizat ieri seara.

Admiratorii si follow-erii vedetei au avut reactii diferite la postarea acesteia. Unii au apreciat talentul celei care a castigat premiul Grammy, altii au fost atenti la corpul acesteia, insa cativa dintre ei au lasat si comentarii rautacioase. ,,Aceasta lume dura nu te merita, Britney. Tu esti la un alt nivel al fericirii'', ,,Omg! Cum e posibil sa nu ai vergeturi pe abdomenul tau? Te iubesc, Britney. Esti foarte talentata, frumoasa si sunt mandra de tine'', au notat doua domnisoare. Iar unele dintre putinele comentarii rele sunt: ,,Nu esti ok, Brit'' sau ,,Wow. Ea chiar nu poate dansa.'' Se pare ca si marele star-uri au parte de hateri.

Totusi, chiar daca unii nu au fost incatati de filmuletele dansatoarei, postarea acesteia a adunat 614 mii de like-uri.

Britney Spears este o artista in varsta de 38 de ani care a avut multe hit-uri indragite de mii de oameni pe parcursul carierei sale. Printre acestea se enumara ,,Baby One More Time'', ,,Oops!...I Did It Again'' sau ,,Toxic''.

Citeste si :  Cum si-a sarbatorit Britney Spears ziua de nastere. Imagini inedite cu celebra cantareata

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie