31.07.2020
La ai sai 62 de ani, Ludmila Balan are un corp de invidiat. Cum arata vedeta in costum de baie

Pandemia de COVID-19 si toate masurile intreprinse de autoritati pentru a impiedica raspandirea noului tip de coronavirus, ne-a facut sa stam departe chiar si de gandurile la o vacanta la mare.

Citeste si :  Femeia care refuza sa imbatraneasca: are 45 de ani, dar are fizic de model. Cum arata in costum de baie

Pentru unele vedete de la noi insa, nu exista nimic imposibil. De curand, fosta prezentatoare TV, Ludmila Balan, si-a uimit fanii cu o postare mai deosebita. Vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram, o fotografie in care apare relaxandu-se la mare, in costum de baie.

Se pare ca interpreta a descoperit elixirul tineretii, odata ce la ai sai 62 de ani, este posesoarea unei siluete de invidiat, se poate mandri cu un abdomen plat si o piele fina.

Costumul de baie din doua piese, ochelarii de soare si parul blond, lasat liber, pe spate, ii pun in valoare atuurile si ii scot in evidenta feminitatea si frumusetea.

„Dupa atatea zile de autoizolare... in sfarsit - la mare !!! ”, a notat Ludmila Balan in descrierea postarii.

Internautii nu au ramas indiferenti si s-au grabit sa aprecieze poza, lasand, in sectiunea destinata comentariilor, o multime de complimente la adresa vedetei: „Ce fierbinte!”, „O silueta foarte frumoasa!”, „Esti cea mai buna!”, au scris fanii.

Intr-adevar, se pare ca pentru Ludmila Balan, timpul s-a oprit, nu-i asa?

Citeste si :  Mereu in pas cu moda, Ludmila Balan - si-a asortat masca cu tinuta. „Mastile de protectie au devenit parte din viata noastra...”

Surse foto: Google.com, Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie