19.02.2021
La 99 de ani, Printul Philip e internat in spital si nu are voie sa primeasca vizitatori

De cateva zile, Printul Philip (99 de ani) este internat si, dupa toate probabilitatile, va sta in spital si peste weekend.

Citeste si :  Cine este bruneta care a pozat in dormitorul lui Emilian Cretu? „Timp este mereu, trebuie doar sa avem mai multa grija cum si cu cine il petrecem”

Ducele de Edinburgh, sotul Reginei, a petrecut deja trei nopti in spitalul londonez King Edward VII dupa ce i s-a facut rau la Castelul Windsor. Acesta va mai sta cel putin cateva zile, fara sa aiba voie sa primeasca vizitatori.

Medicii i-au recomandat sa stea in pat „pentru odihna si pentru a putea fi tinut sub observatie” si este de asteptat sa ramana internat cateva nopti. 

Din cauza restrictiile impuse de pandemia de Covid-19, acesta nu are voie sa primeasca vizitatori. 

O sursa a declarat pentru Metro.uk.co ca printul „abordeaza cu stoicism situatia”: „Este constient ca natiunea ii trimit ganduri bune si se roaga pentru el. Ducele a fost in izolare pentru aproape un an, asa ca este obisnuit cu tot felul de restrictii. In tot acest timp, abia si-a vazut familia. Stie prea bine ca sunt oameni care o duc mai rau decat el”.

Un purtator de cuvant al spitalului a confirmat faptul ca Printul Philip nu are voie sa primeasca vizite, decat daca vor exista ”circumstante exceptionale”. Vestea vine dupa ce Printul Harry ar fi intrat in autoizolare, astfel incat sa se poata intorce in Marea Britanie in cazul in care starea bunicului sau de agraveaza. 

Citeste si :  Ludmila Balan a suferit o forma grea de Covid-19. Prima declaratie a artistei: „M-a atacat si m-a lovit rau de tot”

Sursa foto: Getty 

Articole din aceeasi categorie