18.08.2020
La 67 de ani, face spectacol in costum de baie! Prima Doamna a Frantei, imagini rare de la plaja. Cum a fost surprinsa Brigitte Macron alaturi de sotul ei

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si sotia sa, Brigitte, sunt tintele preferate ale paparazzilor francezi. Si prin prisma functiei detinute, dar si datorita faptului a formeaza un cuplu atipic.

Cu o diferenta de varsta de 25 de ani intre ei, Emmanuel si Brigitte Macron fascineaza pe multi cu relatia lor speciala. La 67 de ani, Prima Doamna a Frantei este intr-o forma fizica deosebita, asa cum o dovedesc cele mai recente imagini surprinse de paparazzi.

Cei doi au fost surprinsi in vacanta in sudul Frantei, pe un yacht de lux. Acestia s-au distrat pe Coasta de Azur, iar paparazzii le-au fotografiat orice miscare.

Imbracata intr-un costum de baie intreg, accesorizata cu o sapca, Prima Doamna  parea ca se distreaza de minune in compania familiei si a prietenilor apropiati.

Povestea inedita de dragoste dintre Emmanuel Macron Brigitte Trogneux a facut inconjurul planetei. Iubirea lor a rezistat inca din liceu: el era elev, iar ea ii era profesoara. Faptul ca era casatorita si avea trei copii nu i-a impiedicat sa se indragosteasca.

El i-a declarat iubirea pe cand avea numai 17 ani si i-a promis ca o sa se casatoreasca cu ea. „Inevitabilul" s-a produs in 2007. Cei doi au decis sa nu aiba impreuna copii, insa Macron este destul de apropiat de copiii sotiei sale. Mai precis, cea mai tanara dintre ei, Tiphaine Auziere, in varsta de 30 de ani, a lucrat la campania lui Macron si este de meserie avocat. Spune despre tatal ei vitreg ca are o „personalitate exceptionala" si ca este un „barbat inteligent".

Brigitte Trogneux mai are inca doi copii: un baiat Sebastian, nascut in 1975, care este cu doi ani mai mare decat actualul ei sot, si inca o fiica, Laurence, care are aceeasi varsta ca Macron.

„El era mereu interesat de afacerile publice, de viata civica, insa nu l-am auzit vreodata sa spuna ca vrea sa fie presedinte”, spune fiica sa vitrega Tiphaine Auziere. „Insa am vazut ca era mereu implicat, spunand ca sunt lucruri pe care trebuie sa le schimbam in societate in ceea ce priveste nedreptatile”.

Citeste si :  8,4 milioane de like-uri pentru o fotografie in costum de baie! Iata cat de hot este Kylie Jenner in noua sa postare

Sursa foto: ProfiMedia Images

Articole din aceeasi categorie