01.07.2020
La 60 de ani se iubeste cu un barbat de 21. „Lumea zice ca aratam dezgustator impreuna”

O femeie de 60 de ani si-a socat familia si prietenele de o viata cand le-a prezentat noul iubit: un tanar in varsta de 21 ani.

Pam Shasteen si-a spus povestea  "interzisa” de iubire in The Sun. Aceasta marturiseste ca prietenele ei i-au zis sa mearga la terapie cand au vazut cine este noul ei iubit pe motiv ca e “atat de tanar incat ii poate fi nepot”.

Americanca nu a lasat diferenta de 39 de ani sa le strice povestea de iubire si spune ca viata lor sexuala e grozava. „Jonathan este iubirea vietii mele si nu imi pasa ce crede lumea”. 

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei aplicatii. „In descrierea de pe site scria ca Jonathan are 21 de ani, insa mi-a spus atunci ca de fapt are doar 19. Intotdeauna mi-au placut barbatii mai tineri. Cu el am multe lucruri in comun. El mi-a marturisit ca mereu si-a dorit sa fie cu o femeie mai in varsta”, a povestit femeia in The Sun.

S-au intalnit si au petrecut o saptamana impreuna. „Cand ne-am vazut, am alergat unul catre celalalt si ne-am sarutat pasional. A fost dragoste la prima vedere”.

Femeia spune ca lumea se uita urat la ei cand apar pe strada tinandu-se de mana. „Am auzit ca cineva a zis ca aratam dezgustator impreuna”, mentioneaza Pam.

Dupa o saptamana de vis cei doi indragostiti s-au mutat impreuna.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie