04.05.2021
L-a lasat pe fostul sot, dupa ce un alt barbat i-a facut masaj! Dupa 20 de ani de casnicie, Larisa Dolina, divorteaza de al treilea sot

Interpretei din Rusia, Larisa Dolina, nu-i place sa vorbeasca despre viata sa personala. Dupa numeroase zvonuri potrivit carora casatoria ei cu chitaristul Ilya Spitin s-a destramat, artista a confirmat aceste informatii.

Citeste si :  Dupa 27 de ani de casnicie si trei copii crescuti impreuna, Bill Gates a anuntat ca divorteaza de sotia sa. „Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre.”

Larisa Dolina a divortat de cel e-al treilea sot, dupa 20 de ani de casnicie. Potrivit artistei, ea nu mai asteapta nimic bun de la casatorie si in acest moment doar se bucura de singuratatea ei. Si probabil ca nu se va mai casatori pentru a patra oara deja.

„Am fost casatorita de trei ori. Si ma simt atat de bine acum”, a spus Larisa pentru publicatia Собеседник.

Larisa a negat, de asemenea, zvonurile ca ar avea un nou iubit tanar, cu care se presupune ca se va casatori. Dolina asigura ca acestea sunt informatii false si nu se mai gandeste la nunta.

„De ce am nevoie de asta? Sunt bine asa cum este!”, spune vedeta.

Dolina l-a cunoscut pe Ilya Spitin la sfarsitul anilor '90. El a primit un loc de munca in echipa ei ca muzician si intr-o seara s-a oferit sa-i faca un masaj. Atunci cantareata era casatorita cu chitaristul Viktor Mityazov, dar nu a putut sa-l refuze pe Spitin. Dupa sedinta, Dolina a inteles: s-a indragostit ca o adolescenta.

Divortul de Mityazov a fost dificil. Chiar si poetul Mihail Tanich, care a scris melodia pentru ea „Погоду в доме”, i-a cerut sa nu paraseasca familia. Dar Larisa spunea atunci care era cu capul in nori, fiind indragostita lulea. Cantareata a fost casatorita cu Ilya timp de douazeci de ani. Potrivit unor zvonuri, motivul despartirii a fost tradarea si inselarea din partea barbatului, pe care Dolina nu le-a tolerat.

In ultimul timp, interpreta „a inflorit”, a slabit si arata mult mai bine, fapt pentru care fanii sai considera ca divortul ar fi ajutat-o sa isi schimbe imaginea si sa devina mai fericita.

A slabit cu 21 de kilograme si a intinerit cu cativa ani! Larisa Dolina spune care sunt alimentele interzise si nu le consuma niciodata - VIDEO

Articole din aceeasi categorie