01.12.2019
L-a iertat? Cum a aparut Jessica Biel dupa episodul de infidelitate al lui Justin Timberlake
Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, cel format din Justin Timberlake (38 de ani) si Jessica Biel (37 de ani), traverseaza o perioada de criza, actorul si cantaretul american fiind surprins in ipostaze tandre alaturi de o alta femeie.

La prima aparitie publica dupa ce Timberlake a calcat stramb in compania colegei de platou, Alisha Wainwright, Jessica Biel n-a parut deloc deranjata de acest scandal. Astfel, ea fost surprinsa intr-o parcare din Los Angeles ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Surazatoare ca intotdeauna, Jessica a lasat sa se vada pe mana stanga inelul cu diamante primit la nunta de la Justin, semn ca lucrurile in cuplu n-au degenerat, cel putin deocamdata.

Image result for jessica biel

Colegi de filmare la pelicula „Palmer”, Justin Timberlake si Alisha Wainwright, au fost protagonistii unor fotografii care, cu siguranta, au facut-o pe Jessica Biel sa se gandeasca la infidelitate din partea celui cu care s-a casatorit in 2012 si cu care are un baiat in varsta de 4 ani.

Dupa o zi de lucru, Justin si Alisha au iesit impreuna cu alti prieteni intr-un bar din New Orleans, insa legatura dintre ei a depasit limita unei simple amicitii. Dupa cum se poate observa in imaginile captate de paparazzi, Justin i-a permis Alishei sa-i puna mana pe genunchi, dupa care si-au incrucisat palmele ca doi indragostiti.

Evident, tabloidele au intrat in alerta, aparand si primele reactii din partea apropiatilor lui Justin Timberlake. „Nu-i nimic intre ei. Lucreaza impreuna si s-au intalnit cu toata echipa pentru socializare”, a declarat una dintre surse, sub protectia anonimatului. 

Alisha Wainwright, „ispita” care ameninta casnicia lui Justin Timberlake, nu e o actrita de prim rang la Hollywood, ea fiind cunoscuta pana in prezent, in special, cu rolul din serialul „Shadowhunters”.

Sursa foto: Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie