30.06.2020
Kylie Jenner nu mai arata asa. Transformarea prin care a trecut vedeta

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca orice schimbare de look sau tranformare prin care trece Kylie Jenner starneste un val de reactii atat in presa mondena, cat si in mediul online. 

La varsta de 22 de ani, Kylie Jenner este un adevarat model pentru milioane de tinere din intreaga lume, iar stilul pe care il promoveaza este adesea adoptat de fanele dornice sa arate precum membra clanului Kardashian. 

Kylie Jenner este adepta transformarilor radicale, vedeta trecand cu usurinta de la parul brunet, la cel blond sau chiar la alte nuante ceva mai indraznete. De fiecare data, alegerile sale sunt aplaudate de sustinatori si complimentele nu intarzie sa apara pe retelele de socializare.

De data aceasta, Kylie a incantat audienta cu o fotografie in care apare cu parul colorat intr-o nuanta de roz, numita de specialistii in frumusete "Cotton Candy Pink". Fotografia postata pe Instagram a strans peste 7.5 milioane de like-uri in mai putin de 15 ore de la publicare, semn ca noul look i-a cucerit pe fani. 

In fotografie, Kylie Jenner apare purtand si un sutien extrem de sexy, in aceeasi culoare pastel ca a parului. Ipostaza in care s-a pozat nu a putut fi ignorata de cei care i-au vizitat profilul.  

Citeste si :  Ia peste 7000 de euro pentru o ora de cantat. Cine este cea mai scumpa interpreta din Moldova

Complimentele au fost numeroase, iar nuanta parului lui Kylie Jenner va deveni cu siguranta una dintre preferatele acestei veri, dand nastere unui nou trend in materie de hairstyling. 

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie