12.05.2022
Ksenia Sobchak - marturisiri neobisnuite pe blogul sau: „Visez ca ultimile mele cuvinte sa fie: „Multumesc! A fost foarte interesant!”

In ultimul timp, prezentatoarea vorbeste despre lucruri mai putin placute. De exemplu, astazi Ksenia Sobchak a vorbit despre... moarte.

Nu, Ksenia inca nu are de gand sa faca acest pas. Pur si simplu prezentatoarea a recunoscut ca vrea sa primeasca mai multa fericire si mai multa placere de la aceasta viata. 

„Imi amintesc cum cineva m-a intrebat: „Care ai vrea sa fie ultimile tale cuvinte?”. Eu visez sa mor in asa fel, incat stand in propriul meu dormitor sa spun: „Multumesc! Mi-a fost foarte interesant!”. Pentru ca acest interes este principalul motoras in viata mea si este singurul motiv pentru care eu fac atat de multe lucruri. Adica eu fac tot, pentru ca eu nu iubesc sa fac doar un singur lucru. Imi place sa incerc totul, sa traiesc emotii noi”, a impartasit Ksenia Sobchak, in varsta de 40 de ani. 

Olga Buzova, indignata de oamenii care ii numara banii! Artista a recunoscut ca achita pe luna 300 de mii de ruble doar pentru a-si depozita decoratiile pentru concertul sau: „De acesti bani imi luam un apartament in suburbia Moscovei”

Prezentatoarea intr-adevar nu sta pe loc si chiar si in timpul unor momente mai dificile ea gaseste in sine puterea si finante pentru a incerca ceva nou, noi proiecte, noi calatorii, etc. Adevarul e ca, recent Ksenia a recunoscut ca echipa sa se confrunta acum cu probleme financiare si a cerut ajutor de la urmaritorii sai. 

„Eu mereu am spus ca echipa mea este cea mai buna din toata industria. Pe data de 24 februarie trebuia sa aiba loc o filmare de doua ore cu Ucraina. Nu am dormit cu saptamanile, pentru a fi mereu conectati, pentru a fi mereu pe fir. Si, desigur ca, munca canalului YouTube este, de asemenea, o munca colosala. Noi continuam sa facem de doua ori pe saptamana interviuri pentru Youtube, unde monetizarea este dezactivata dupa cum stiti. Nu avem sponsorizare, ceea ce inseamna ca noi nu castigam nimic din aceste interviuri. 

„Aceasta pozitie mi se pare jalnica”: Serghei Shnurov spune ferm ca nu va parasi Rusia

Insa, noi continuam sa lucram, chiar daca ne este mult mai greu. Daca aveti dorinta si posibilitatea de a sustine munca noastra - puteti cumpara produsele noastre. Acum avem o colectie noua, cu noi ilustratii. De asemenea, va puteti abonata la donatii”, a spus Ksenia. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie