21.04.2021
Kim Kardashian si Maluma sunt impreuna? Ce spun apropiatii cantaretului

Kim Kardashian si Maluma au fost surprinsi impreuna, iar fanii cred ca acestia formeaza un cuplu, desi Kim a anuntat recent ca divorteaza de Kanye West.

Kim Kardashian si Maluma au fost surprinsi in mai multe fotografii de la petrecere de deschidere a hotelului lui Pharrell Williams si al lui David Grutman. In aceeasi seara si-a sarbatorit ziua de nastere si Victoria Beckham. 

Kim Kardashian este o femeie sigura acum, de cand a anuntat ca divorteaza de Kanye West. Iar Maluma este si el, de asemenea, singur. Dupa ce au aparut impreuna in mai multe fotografii, fanii au dedus ca cei doi ar fi impreuna, iar imaginile au ajuns rapid virale. 

O cunoscuta prezentatoare TV nu a platit 199 de amenzi de circulatie, iar politia i-a ridicat masina de lux

Potrivit surselor, cei doi ar fi vorbit foarte mult in seara petrecerii si ar fi parut foarte apropiati. Insa, in imaginile pe care le poti vedea AICI, cei doi nu par apropiati, iar pozele nu surprind nimic iesit din comun. 

De asemenea, mai multe persoane apropiate lui Maluma au declarat pentru Page Six ca artistul si Kim Kardashian sunt doar prieteni si ca Maluma este singur si fericit: Sunt doar prieteni si au in comun multi prieteni comuni. Nu este nimic romantic".

Articole din aceeasi categorie