22.09.2022
Kim Kardashian si-ar fi indepartat implanturile mamare! Cum arata acum vedeta

Kim Kardashian este total schimbata! In cadrul unei emisiuni TV, la care a fost prezenta recent, telespectatorii au observat modificari drastice din punct de vedere fizic. A slabit enorm si, mai mult, fanii sunt de parere ca si-a indepartat si implanturile mamare, pentru a avea un aspect cat mai natural. Iata fotografia care a devenit vitala pe internet!

In platoul emisiunii „The Late Show” cu James Corden, Kim Kardashian a ales sa poarte o rochie argintie, foarte decoltata, care in mod normal i-ar fi scos in evidenta bustul. Pe langa faptul ca este mai slaba ca niciodata, pare ca si-a indepartat si silicoanele, diferenta fiind una considerabila.

Acest lucru nu a facut decat sa starneasca un nou zvon cu privire la numarul operatiilor estetice pe care le-a facut de-a lungul timpului, dar si o noua interventie la nas.

„Cred ca a scapat de implanturi”, a scris un internaut la postarea devenita virala pe retelele de socializare.

„Mi se pare sau bustul ei este cu mult mai mic?”, a comentat un alt utilizator, care a primit un raspuns afirmativ: „Cred ca au disparut!”.

Daca este adevarat, Kim Kardashian ar adauga inca o interventie chirurgicala in lista sa, in acest caz pentru a arata mai natural. Vedeta a recunoscut, in anul 2016, ca si-a marit posteriorul cu injectii cu cortizon, impartasind ulterior pe retelele de socializare numarul modificarilor pe care si le-a facut la nivelul corpului.

Articole din aceeasi categorie