22.01.2023
Kim Kardashian, atac subtil la adresa lui Kylie Jenner. Vedeta si-a batut joc de produsele cosmetice din brandul surorii sale - VIDEO

Kim Kardashian si-a atacat sora cu un videoclip postat pe retelele de socializare. Fosta sotie a rapperului Kanye West a folosit produsele cosmetice din brandul administrat de Kylie Jenner, realizand un machiaj neadecvat.

Nu se stie care a fost motivul pentru care aceasta s-a folosit de produsele de make-up ale surorii sale pentru a se machia intr-un mod cu totul hidos, insa fanii au fost intrigati de gestul vedetei din „Kardashians”.

„O altfel de piesa”! Dara a lansat o noua melodie - „Melancolia”: vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

In videoclipul postat pe contul sau de TikTok, Kim le arata urmaritorilor o „rutina de make-up”, insa nu pe cea obisnuita, ci una neadecvata, care ar irita pe oricine. Pentru a realiza acest machiaj, vedeta s-a folosit de produsele cosmetice create de sora ei mai mica, Kylie Jenner, iar fanii au luat acest gest ca un atac la adresa tinerei milionare.

„Ce face omul din invidie”/ „Se stie ca nu se inteleg. Kim o vede ca pe o competitie”/ „De ce a folosit produsele lui Kylie?”/ „Sigur Kylie s-a suparat rau”, sunt doar cateva din comentariile pe care Kim le-a primit la videoclipul postat pe reteaua de socializare.

Kylie Jenner a fost declarata cea mai tanara miliardara din istorie in urma cu patru ani. Model, antreprenor si personalitate TV americana, sora vitrega a starletei Kim Kardashian, a facut avere din compania de cosmetice Kylie Cosmetics, pe care a infiintat-o in urma cu opt ani si care a generat venituri din vanzari de peste 360 de milioane de dolari, conform revistei Forbes.

Actrita Brooke Shields dezvaluie ca a fost violata la inceputul carierei sale la Hollywood: „A fost ca o lupta...”

„Nu ma asteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea si recunoasterea fac bine. Este o placuta bataie pe umar”, a declarat Kylie Jenner pentru Forbes.

La doar 25 de ani, Jenner a depasit pragul de 1 miliard de dolari mai devreme decat Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care a devenit miliardar la varsta de 23 de ani, potrivit BBC, citat de News.ro.

Jenner este cea mai tanara dintre surorile Kardashian-Jenner si a devenit cunoscuta publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alaturi de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim si Khloe. Tanara se afla intr-o relatie cu rapperul american Travis Scott (28 de ani), cu care are o fetita de un an si o luna, nascuta in februarie 2018, dupa o sarcina tinuta in secret.

Articole din aceeasi categorie