07.04.2021
Khloe Kardashian, fotografiata la un eveniment privat intr-o ipostaza in care doar cei apropiati o vad

Sora mai mica a lui Kim Kardashian face eforturi uriase pentru a inlatura de pe internet o fotografie care a ajuns in mediul online neautorizat. Imaginea o infatiseaza pe Khloe Kardashian intr-o ipostaza in care publicul larg nu o vede.

Multe vedete isi cosmetizeaza pozele de Instagram inainte de publicare, comportament care induce ideea ca au o viata perfecta, lipsita de grijile oamenilor de rand. In realitate, starurile nu duc lipsa de probleme, celulita, batalii grele cu kilogramele in plus ori cu adictiile de tot felul.

Khloe Kardashian si-a aratat adevaratul corp la un eveniment privat, unde a fost fotografiata in costum de baie. Imaginea a fost distribuita in social media de un colaborator al familiei, fara aprobarea ei.

Acum, vedeta si echipa ei se straduiesc din rasputeri sa elimine aceasta poza din mediul online. In ciuda eforturilor, poza circula liber in social media si ne-o infatiseaza pe Khloe Kardashian mai „umana” decat a fost vreodata in ultimii ani.

Multi internauti cred ca sora mai mica a lui Kim Kardashian este frumoasa si arata minunat.

 

„Fotografia color editata i-a fost facuta lui Khloe in timpul unei adunari private de familie si postata pe social media fara permisiune, din greseala, de un asistent”, a declarat Tracy Romulus, responsabilul de comunicare al membrilor familiei Kardashian.

Desi pentru staruri e ceva neobisnuita sa-si dezvaluie imperfectiunile in public, Khloe Kardashian a facut un gest rar in luna februarie a acestui an. Atunci si-a aratat vergeturile intr-o fotografie postata intentionat pe retelele sociale.

Incidentul cu fotografia neautorizata nu pica prea bine pentru brandul ei de imbracaminte, Good American, care militeaza pentru acceptarea corpului asa cum este el.

Articole din aceeasi categorie