03.12.2019
Khloe Kardashian a refuzat sa mai vorbeasca cu tatal ei adoptiv dupa ce acesta a devenit femeie
Nu mai este un secret pentru nimeni ca cea pe care astazi o numim Caitlyn Jenner a facut ceva audienta cu show-ul Keeping Up with The Kardashians pe vremea cand era sotul lui Kris Jenner, avea alt sex si purta numele de Bruce. Insa dupa transformarea in femeie, in 2014, una dintre surorile Kardashian a refuzat sa mai comunice cu el.

In prezent, Cait isi rotunjeste veniturile participand la un alt reality show – Sunt celebru, scoate-ma de aici! si a avut o izbugnire plina de nostalgie, chiar in emisiune, cu prilejul sarbatorii americane, Ziua Recunostintei. „Ar trebui sa fiu acasa acum. Ambele mele familii, Kardashians si Jenners, sarbatoresc cum se cuvine aceasta sarbatoare. Cred ca e prima data cand nu sunt cu ei si e foarte trist”.

Apoi, unul dintre concurenti a intrebat-o pe Caitlyn cum a fost sa recunoasca faptul ca este transgender in 2014 si ce parere a avut familia despre asta. Iar ea nu s-a ferit sa declare prin ce a trecut: „Prima data i-am spus fiului meu, Brandon si mi-a spus ca nu a fost niciodata mai mandru de mine. Apoi am spus fetelor si, nu stiu de ce, dar Khloe a fost extrem de enervata de tot ce se intampla cu mine si nu cred ca am mai vorbit cu ea de 5 sau 6 ani”.

Caitlyn, care a fost casatorita cu „regina imperiului”, Kris Jenner, din 1991 pana in 2015, a adaugat ca o incearca o tristete profunda, tinand cont ca ea si Khloe au fost foarte apropiati: „Am crescut-o de la 5 ani, chiar nu stiu ce probleme personale are de se comporta asa”.



Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie