15.10.2020
Keira Knightley - surprinsa de paparazzi in costum de baie la plaja. Cum arata starul de la Hollywood

Chiar daca e o actrita talentata si carismatica, Keira Knightley este adesea criticata pentru ca ar fi prea slaba. Totusi, ea se iubeste asa cum este si dupa cum a declarat de mai multe ori, nu intentioneaza sa schimbe nimic la infatisarea sa.

Cele mai recente fotografii in care Keira a fost surprinsa la plaja, in costum de baie, i-au dezamagit pe unii dintre fanii ei. Ei sustin ca vedeta este prea slaba si ar trebui sa puna cateva kilograme pe ea: „Keira, ar trebui sa te ingrasi un pic.”, „E atat de slaba, incat imi fac griji sa nu fie bolnava.”, „Mi-ar placea sa te vad cu forme mai bombate.”, au scris internautii.

In pozele de la plaja, Keira apare in costum de baie si se vede ca vedeta intr-adevar este foarte slaba. Aceasta insa nu este o noutate, deoarece ea dintotdeauna a fost asa.

Nu este pentru prima data cand actrita ajunge in gura lumii. A fost suspectata ca ar suferi de anorexie, apoi i s-a replicat sa isi indrepte dintii si sa isi faca bustul, dar se pare ca vedeta stie sa se aprecieze si nu acorda prea multa atentie la comentariile negative.

Pe langa toate criticile aduse la adresa ei, artista stie sa isi puna in valoare atuurile. Silueta ei o ajuta sa primeasca rolurile unor personaje feminine mult mai tinere.

Keira Knightley este cunoscuta pentru filmele in care a fost eroina principala, precum: Anna Karenina, Pirates of the Caribbean sau Praid and prejudice.

Citeste si :  Relatia lor a trecut la o alta etapa! Roman Burlaca si Gabriella Damir - intr-o fotografie emotionanta in fata lacasului sfant!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie