15.08.2019
Katy Perry - acuzata de hartuire sexuala! Ce spune un model despre ea
Desi este una dintre cele mai sexy artiste din lume si ai crede ca orice barbat ii cade la picioare, Katy Perry a ajuns sa fie acuzata de hartuire sexuala de un model masculin, care a jucat intr-unul dintre videoclipurile ei.

Un model masculin, care a jucat in videoclipul piesei Teenage Dream o acuza pe Katy Perry ca i-a dat pantalonii jos, expunandu-i partile intime in fata unui grup de oameni la o petrecere. Numele lui este Josh Kloss, iar acuzatiile impotriva artistei au fost facute pe contul de Instagram al acestuia.

Incidentul se pare ca s-ar fi petrecut la ziua de nastere a designerului Johnny Wujek, la ceva timp dupa despartiea lui Katy Perry de fostul ei sot, Russell Brand.

„Spun asta acum pentru ca lumea in care traim vrea sa demonstreze ca barbatii care au putere sunt perversi. Dar femeile cu putere sunt la fel de dezgustatoare.”, sunt cuvintele lui Josh Kloss.

Intrebat de ce a asteptat atat de multa vreme pana sa povesteasca ce i s-a intamplat, modelul a raspuns ca a fost traumatizat si i-a fost teama ca, daca va vorbi, lumea ar putea crede ca este in cautare de faima sau bani.

Reprezentantii lui Katy Perry nu au dat inca niciun raspuns oficial la aceste acuzatii de hartuire sexuala.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie